Kållereds fritidsgård

Vi har stängt alla fritidsgårdar i Mölndal från och med den 18 december. Vi kommer att erbjuda roliga digitala aktiviteter som du kan göra hemifrån. Kika gärna på ungmolndal på Instagram.

Webbplats och sociala medier

För att alltid kunna hålla dig uppdaterad om vad som händer hos oss är det lättast att spana in vår webbplats eller följa oss via sociala medier

Gruppverksamhet

Vi har flera grupper som du kan vara med i. Du kan också starta en egen grupp med hjälp av oss. Om du har ett band eller vill starta ett så kan du boka tid i vår fullt utrustade replokal.

Show me the money

Har du en idé som du vill genomföra med och för andra ungdomar på fritidsgården? "Show me the money" är pengar som kan användas till lite större arrangemang, som kurser, studieresor, externa utbildare i till exempel teater, foto, musik, med mera.

Läs mer och ansök om pengar ur Show me the money


Ordinarie öppettider

Måndag

Stängt

Tisdag

Stängt

Onsdag

Stängt

Torsdag

Stängt

Fredag, ojämna veckor

Stängt

Helgdagar

Stängt

Hitta hit

Kållereds fritidsgård ligger på Gamla riksvägen 48, mitt i Kållereds centrum. Du kan enkelt ta dig hit med buss och pendeltåg.

Covid-19

Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar våra aktiviteter efter det. Vi kommer därför ha vår verksamhet utomhus så mycket som möjligt.

Om du har förkylningssymptom som snuva, halsont, hosta och/eller feber, även vid lindriga symptom så stanna hemma. Det gäller även för vår personal.

En fritidsgård för alla

På Kållereds fritidsgård är alla ungdomar från årskurs 6 till tredje året på gymnasiet välkomna! Det spelar ingen roll vilken religion, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet eller funktionsförmåga du har. Vi jobbar aktivt för att tillgodose just dina intressen och behov. Därför har personalen bland annat utbildats i hbtq-frågor och mänskliga rättigheter.

Kontakt

Kållereds fritidsgård
Gamla riksvägen 48
428 32 Kållered

Jörgen Hjerpe
Fritidsledare
Kultur- och fritidsförvaltningen
0707-69 03 53
jorgen.hjerpe@molndal.se

Lars Kjellqvist
Fritidsledare
Kultur- och fritidsförvaltningen
0704-67 75 36
lars.kjellqvist@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad