Kållereds fritidsgård

Fritidsgårdarna är öppna för alla från årskurs 6 till och med gymnasiet. För att hänga med på vad som händer på just din fritidsgård, besök @ungmolndal på Instagram!

Webbplats och sociala medier

För att alltid kunna hålla dig uppdaterad om vad som händer hos oss är det lättast att spana in vår webbplats eller följa oss via sociala medier

Gruppverksamhet

Vi har flera grupper som du kan vara med i. Du kan också starta en egen grupp med hjälp av oss. Om du har ett band eller vill starta ett så kan du boka tid i vår fullt utrustade replokal.

Show me the money

Har du en idé som du vill genomföra med och för andra ungdomar på fritidsgården? "Show me the money" är pengar som kan användas till lite större arrangemang, som kurser, studieresor, externa utbildare i till exempel teater, foto, musik, med mera.

Läs mer och ansök om pengar ur Show me the money

Öppettider Kållereds fritidsgård:

Måndagar stängd

Tisdagar 16 – 20

Onsdagar 16 – 20

Torsdagar 16 – 20

Fredagar 16 – 22

Hitta hit

Kållereds fritidsgård ligger på Gamla riksvägen 48, mitt i Kållereds centrum. Du kan enkelt ta dig hit med buss och pendeltåg.

Covid-19

Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar våra aktiviteter efter det.

Om du har förkylningssymptom som snuva, halsont, hosta och/eller feber, även vid lindriga symptom så stanna hemma. Det gäller även för vår personal.

En fritidsgård för alla

På Kållereds fritidsgård är alla ungdomar från årskurs 6 till tredje året på gymnasiet välkomna! Det spelar ingen roll vilken religion, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet eller funktionsförmåga du har. Vi jobbar aktivt för att tillgodose just dina intressen och behov. Därför har personalen bland annat utbildats i hbtq-frågor och mänskliga rättigheter.

Hyr vår lokal

Vill du boka vår lokal för exempelvis barnkalas så kontaktar du fritidsgårdarnas fastighetskoordinator Lars Kjellqvist, lars.kjellqvist@molndal.se.

Kontakt

Kållereds fritidsgård
Gamla riksvägen 48
428 32 Kållered

Jörgen Hjerpe
Fritidsledare
Kultur- och fritidsförvaltningen
031-317 15 38
jorgen.hjerpe@molndal.se

Ted Mickelsson
Fritidsledare
Kultur- och fritidsförvaltningen
0707-69 03 58
ted.mickelsson@molndal.se

Andrea Schulke
Ungdomskonsulent
Samordnare Djursjön
Kultur- och fritidsförvaltningen
0704-67 75 78
andrea.schulke@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad