Lindome fritidsgård

Fritidsgårdarna är öppna för alla från årskurs 6 till och med gymnasiet. För att hänga med på vad som händer på just din fritidsgård, besök @ungmolndal på Instagram!

På Mötesplats Lindome har du möjlighet att dansa, sjunga och se på film i riktig biomiljö. På mötesplatsen kan du också spela biljard, pingis, brädspel samt ha dialog med fritidsledarna och besökarna om frågor eller funderingar. Vi behöver alltid tips på vad som ska finnas på mötesplatsen och tar gärna emot förslag på nya idéer.

Vi jobbar med olika teman där vi skapar väg för ungas inflytande och delaktighet. Tillsammans med våra besökare skapar vi en meningsfull fritid.

Följ oss i sociala medier

Följ oss för att få den senaste informationen om vad du kan göra för roliga saker på din fritid.

En mötesplats för alla

Det spelar ingen roll vilken religion, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet eller funktionsförmåga du har. Vi jobbar aktivt för att tillgodose just dina intressen och behov. I huset finns en hiss och personalen har bland annat utbildats i hbtq-frågor och mänskliga rättigheter.

Hyr vår lokal

Vill du boka vår lokal för exempelvis barnkalas så kontaktar du fritidsgårdarnas fastighetskoordinator Lars Kjellqvist, lars.kjellqvist@molndal.se.

Öppettider Lindome fritidsgård

Måndagar stängt

Tisdagar 16 – 20

Onsdagar 16 – 20

Torsdagar 16 – 20

Fredagar 16 – 22

Hitta hit

Till Lindome fritidsgård kommer du med Kungsbackapendeln eller buss 760, 761 och 764. Avstigning busshållplats Lindome centrum, pendelhållplats Lindome station.

Kontakt

Mötesplats Lindome
Almåsgången 1
437 30 Lindome
031-99 38 35

Sofie Andersson
Fritidsledare
Kultur- och fritidsförvaltningen
0738-56 38 98
sofie.andersson02@molndal.se

Younes Belboul
Fritidsledare
Kultur- och fritidsförvaltningen
0737-64 57 87
younes.belboul@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad