Mötesplats Åby

På mötesplats är det planerade gruppaktiviteter varje kväll! Håll utkik på vårt konto ungmolndal på Instagram för att veta vad som är på gång.

Mötesplats Åby, Katrinebergsgatan 6

På Mötesplats Åby kommer det erbjudas kul aktiviteter måndag, tisdag, onsdag och fredag. På vårt Instagramkonto meddelas vad som är på gång, vecka för vecka. Det nordnas tjejkvällar, drama och dans, fotboll och en massa annat!

Programmet för hösten är inte helt klart än. Prata med fritidsledarna om du har egna idéer på vad som ska finnas på mötesplatsen. Vi tar gärna emot dina förslag!

Tisdagar: After school med läxhjälp

Fika och få hjälp med läxorna! Varje tisdag kör vi After School Åby kl.

Tjejkvällar onsdagar 16-20

Häng för tjejer och icke-binära kl. 16-18. Tjejgrupp (även för icke-binära) kl. 18-20. Start 20 oktober.

Anmäl dig gruppen via mejl till moa.oskarsson@molndal.se, eller sms: 0707-69 08 12. Du behöver inte anmäla dig till själva hänget! Plats: Mötesplats Åby, Katrinebergsgatan 6 i Mölndal.

15.00-16.30. Kom och plugga med oss!

Drama och teater på onsdagar

Nu startar vi teater- och dramaverksamhet och vi hoppas att du vill vara med! Vi bestämmer tillsammans vad vi ska göra när vi ses. Detta är för dig som går i årkurs 6 & 7 och bor i Mölndal. Aktiviteten är helt gratis och vi bjuder på fika.

Tid och plats: Onsdagar kl. 18-19.30 med start 20 oktober 2021. Vi utgår från Mötesplats Åby.

Anmäl dig via mejl till rasti.zuhdi@molndal.se eller sms: 0707-67 78 12. Begränsat antal platser så anmäl dig nu!

Frågor? Kontakta Karin Melin, fältsekreterare och teater- och dramaledare karin.melin01@molndal.se, 0767-24 57 28.

Fredagsfotboll

Kom och spela fotboll med oss! Varje fredag kl. 19-22 spelar vi fotboll i Katrinebergs­skolans sporthall. Alla 12-19 år är välkomna. Samling i sporthallen.

Följ oss i sociala medier

Följ oss på sociala medier för att få den senaste informationen om vad du kan göra för roliga saker på din fritid och för att anmäla dig till de aktiviteter som kräver

En mötesplats för alla

Det spelar ingen roll vilken religion, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet eller funktionsförmåga du har, hos oss är alla välkomna! Vi jobbar aktivt för att tillgodose just dina intressen och behov. Därför har personalen bland annat utbildats i hbtq-frågor och mänskliga rättigheter.

Kontakt

Mötesplats Åby
Katrinebergsgatan 6
431 61 Mölndal

Rasti Zuhdi
Fritidsledare
Kultur- och fritidsförvaltningen
0707-67 78 12
rasti.zuhdi@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad