Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

MÖLNDALS STAD

Mölndals stads startsida
Två elever väljer äpple. Foto: Hans Wretling

Utbildning och barnomsorg

I Mölndals stad finns förskola, familjedaghem och förskoleklass. Vi har grundskola, särskola, fritidshem, gymnasieskola, vuxenutbildning och kulturskola.

Verksamheterna utvecklas ständigt. Genom barns och elevers möjlighet att påverka sitt lärande och genom utbildningsprojekt i Mölndal, nationellt och internationellt. På Pedagog Mölndal kan du se mycket av arbetet.

Inloggning i våra system 

Har du barn i grundskolan och vill se den individuella utvecklingsplanen kan du logga in i Unikum. Vill du anmäla frånvaro eller se schema loggar du in i Skola24. Sjukfrånvaro i grundskolan kan du också ringa in på telefon: 051-543601.

Självservice hittar du blanketter, formulär och e-tjänster.

Läsårstider och lov

Beställ betygshandling

Du kan beställa betygshandlingar från grundskolan, gymnasiet och vuxenutbildningen i Mölndals stad

Nyanländ

Du som är nyanländ till Mölndal och vill börja grundskolan är välkommen att ta kontakt med Språkcentrum Mölndal för att boka tid för ett introduktionssamtal. Vid samtalet ges bland annat information om det svenska skolsystemet och rätten att välja skola.

Du som är mellan 16 och 19 år, nyanländ till Mölndal och vill börja på gymnasiet är hjärtligt välkommen att anmäla dig till språkintroduktion.

Du ställs i kön till Krokslättsgymnasiets introduktionsprogram språkintroduktion. Antagningar sker kontinuerligt en gång i månaden. När du börjar på skolan görs en första kartläggning. Därefter får du information om svenska skolsystemet och arbetsmarknaden.

Nyheter om utbildning och barnomsorg

Tyvärr, det finns inga nyheter inom detta område att visa

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2017-10-31 12.30