Bölets förskola

Bölets förskola har en stor och variationsrik gård som lockar till lek, fantasi och kreativitet samt utmanar nyfikenhet och upptäckarlust.

Våra Värdeord

Trygghet
På vår förskola innebär trygghet att våga vara sig själv, närvarande aktiva pedagoger och ett respektfullt möte. 

Glädje
På vår förskola innebär glädje glada skratt, varm gemenskap och en tillåtande miljö där vi har möjlighet att bjuda på oss själva.

Lärande
På vår förskola innebär lärande lustfylldhet, att ta vara på barnens nyfikenhet och intresse samt att pedagogen är utmanande och medupptäckande.

Våra avdelningar

Bölets förskola består av de sju avdelningarna Sagoskatten, Skattkammaren, Sagovärlden blå, Sagovärlden grön och Bokgläntan, Trollgläntan och Trollskogen.

På förskolegården finns det även ett inhägnat skogsparti där man kan gå på upptäcktsfärd och samtidigt träna sin motorik.  

Samarbete

Vår förskola arbetar tillsammans med Heljereds förskola och Hallenskolan efter en gemensamt utvecklad verksamhetsplan. Denna verksamhetsplan ska synliggöra vår röda tråd för arbetet med barn i åldern 1-12 år.

Brukarråd

Vårt brukarråds syfte är att vara en demokratisk mötesplats där kommunikation mellan vårdnadshavare och verksamhet sker. Det är en möjlighet att för vårdnadshavare att föra fram åsikter till diskussion med verksamheten och därigenom gör vårdnadshavare delaktiga i processen kring förskolan.

Välkomna att ta kontakt vid frågor, funderingar eller intresse av att komma på besök!

Relaterad information

Kontakt

Bölets förskola
Böletvägen 2
428 35 Kållered
031-315 10 00 Kontaktcenter
kontakt@molndal.se
Fler kontaktuppgifter

Karta, Bölets förskola

Monica Holmén Klawitter
Rektor
Bölets förskola
Heljereds förskola

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad