Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Eklanda gårds förskola

Eklanda gårds förskola ligger centralt i Eklanda. Vi har en härlig gård som ger barnen många möjligheter att upptäcka, utforska och leka.

Eklanda gårds förskola. Foto: Irene Sandberg

Förskolan har två avdelningar. Fröna är för de yngre barnen och Blommorna för de äldre.

Vår vardagliga verksamhet genomsyras av glädje, lek, nyfikenhet, lärande och positiv atmosfär. Genom att låta barn mötas på olika sätt och i olika sammanhang ger vi dem möjlighet att förstå hur andra tänker och de uppmuntras att samarbeta På vår förskola ser vi mångfalden som en tillgång. Vi strävar efter att barnen ska utvecklas till starka och självständiga individer, där alla får möjlighet till att uttrycka sina egna åsikter och känslor. Pedagogerna arbetar aktivt med att ha en önskvärd och föränderlig verksamhet där barnens inflytande, delaktighet och eget utforskande har en betydande roll.

Denna termin kommer Eklanda gårds förskola att litteraturprofileras. En litteratur-profilerad förskola arbetar mot läroplanens mål med utgång i sagor och berättande. Läs gärna mer om vår litteraturprofil på nästa sida.

Öppet hus

Vi berättar gärna mer om förskolan på våra öppna hus som vi erbjuder två gånger per termin. Under hösten 2019 är det måndag 7/10 samt måndag 11/11 mellan 16-16,30. Maila rektor Camilla Axén Nolmark om ni önskar besöka oss.

camilla.axen-nolmark@molndal.se 

Varmt välkomna till oss på Eklanda gård!

Relaterad information

Kontakt

Eklanda gårds förskola
Eklanda gård 128
431 49 Mölndal
Fler kontaktuppgifter

Karta, Eklanda gårds förskola

Camilla Axén Nolmark
Rektor
Ekskogens förskola
Eklanda gårds förskola
031-315 28 37
camilla.axen-nolmark@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-08-20 10.27