Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Eklanda gårds förskola

Vi har en härlig gård som ger barnen många möjligheter att upptäcka, utforska och leka. Här finns fruktträd och bärbuskar som vi gärna använder i vårt pedagogiska arbete.

Vår förskola har två avdelningar. Fröna är för de yngre barnen och Blommorna för de äldre.

Öppet hus

Vi pedagoger och barn är stolta över vår förskola och visar gärna vad vi gör och hur vi arbetar. Måndagen den 1/10 och måndagen den 12/11 klockan 16.00-16.30 är ni välkomna att besöka oss. Anmälan görs till förskolechef via mail eller telefon.
Kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Vår tanke

Vår vardagliga verksamhet genomsyras av glädje, lek, nyfikenhet, lärande och positiv atmosfär. Genom att låta barn mötas på olika sätt och i olika sammanhang ger vi dem möjlighet att förstå hur andra tänker och de uppmuntras att samarbeta På vår förskola ser vi mångfalden som en tillgång. Vi strävar efter att barnen ska utvecklas till starka och självständiga individer, där alla får möjlighet till att uttrycka sina egna åsikter och känslor. Pedagogerna arbetar aktivt med att ha en önskvärd och föränderlig verksamhet där barnens inflytande, delaktighet och eget utforskande har en betydande roll.

Vi arbetar efter Reggio Emilia filosofins intentioner och välkomnar barnen till en utforskande pedagogik där vi lär oss att lära tillsammans. Vår målbild är att välkomna barnen till en stimulerande, trygg och tolerant mötesplats. En förskola i tiden där barn lär sig att lära tillsammans genom kreativitet, fantasi och lek.

Varmt välkomna till oss på Eklanda gård!

Relaterad information

Kontakt

Eklanda gårds förskola
Eklanda gård 128
431 49 Mölndal
Fler kontaktuppgifter

Karta, Eklanda gårds förskola

Camilla Axén Nolmark
Förskolechef
Ekskogens förskola
Eklanda torgs förskola
Eklanda gårds förskola
0760-52 49 18
camilla.axen-nolmark@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-09-07 15.19