Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Jungfruplatsens förskola

I sagans värld kan allting hända... Vi har ett  temainriktat arbetssätt med fokus på ett mångsidigt och sammanhängande lärande för barnen. Sagoteman är den röda tråden som används för att väva in alla delar i läroplanen på ett lustfyllt sätt i temaarbetet under hela läsåret.

Undervisning utomhus, färgexpriment. Fota: Mahroo Kousravi

Enheten består av 3 förskolor med 13 grupper belägna på tre adresser: Torallastigen, Jungfruplatsen och  Jungfrustigen. Nallen på Jungfruplatsen bedriver utomhuspedagogisk verksamhet. Tillsammans med Bosgårdsskolan bildar vi Bosgårdens pedagogiska enhet. På vår enhet lever vår målbild.

Hbtq-certifiering

​Vi är Hbtq-certifierade. Vi vill alla som möter vår verksamhet skall bemötas på ett likvärdigt och respektfullt sätt. Vi har utvecklat vårt bemötande och förhållningssätt till att vara mer normkritiskt och inkluderande. Vi firade hbtq-certifieringen med en regnbågsparad i Mölndal.

Litteraturförskola

Vi är en diplomerad Litteraturförskola, en förskola med litteraturprofil. Det innebär att förskolan använder bokens möjligheter i det dagliga arbetet, ger barnen positiva upplevelser av böcker och läsning i lustfyllda läsmiljöer och samverkar aktivt med biblioteket.

Visning av förskolan

Är du intresserad av att söka vår förskola och vill komma på visning på nedanstående datum anmäl dig med ditt telefonnummer till naomi.jonas@molndal.se Nästa visning är 6/9-2019 och 18/10-2019 kl. 9 på Jungfrustigens förskola.

Bosgårdens förskolor på facebook

Är du nyfiken på att se hur vi arbetar? Följ med oss på vår lustfyllda resa i sagans värld på vår facebooksida.

Relaterad information


Kontakt

Jungfruplatsens förskola
Jungfrustigen 1
431 48 Mölndal
Fler kontaktuppgifter

Karta, Jungfruplatsens förskola

Naomi Jonas
Rektor
Jungfrustigens förskola
Jungfruplatsens förskola
Torallastigens förskola
0704-67 72 24
naomi.jonas@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-07-03 10.51