Jungfrustigens förskola

I sagans värld kan allting hända. Vi har ett  temainriktat arbetssätt med fokus på ett mångsidigt och sammanhängande lärande för barnen. Sagoteman är den röda tråden som används för att väva in alla delar i läroplanen på ett lustfyllt sätt i temaarbetet under hela läsåret.

Jungfrustigens förskola

Enheten består av 3 förskolor med 14 grupper belägna på tre adresser: Torallastigen, Jungfrustigen och Hagåker. Tillsammans bildar vi Bosgårdens pedagogiska enhet. På vår enhet lever vår målbild.

Hbtq-certifiering

​Vi är Hbtq-certifierade. Vi vill alla som möter vår verksamhet skall bemötas på ett likvärdigt och respektfullt sätt. Vi har utvecklat vårt bemötande och förhållningssätt till att vara mer normkritiskt och inkluderande. Vi firade hbtq-certifieringen med en regnbågsparad i Mölndal.

Litteraturförskola

Vi är en diplomerad Litteraturförskola, en förskola med litteraturprofil. Det innebär att förskolan använder bokens möjligheter i det dagliga arbetet, ger barnen positiva upplevelser av böcker och läsning i lustfyllda läsmiljöer och samverkar aktivt med biblioteket.

Visning av förskolan

Är du intresserad av att söka vår förskola och vill komma på visning på nedanstående datum anmäl dig med ditt telefonnummer till naomi.jonas@molndal.se

Nästa datum för visningar är den 17 september klockan 9:00-10:00
och den 22 oktober klockan 9:00-10:00.

Presentation av verksamheten sker, på grund av rådande omständigheter, via länk som mejlas ut till anmälda strax innan klockan 9:00.

Bosgårdens förskolor på Facebook

Är du nyfiken på att se hur vi arbetar? Följ med oss på vår lustfyllda resa i sagans värld på vår facebooksida.

Relaterad information


Kontakt

Jungfrustigens förskola
Jungfrustigen 1
431 48 Mölndal
031-315 95 53 Junfrustigens förskola
031-315 10 00 Kontaktcenter
kontakt@molndal.se
Fler kontaktuppgifter

Karta, Jungfrustigens förskola

Naomi Jonas
Rektor
Jungfrustigens förskola

Dela på:

Senast uppdaterad