Jungfrustigens förskola

I sagans värld kan allting hända. Vi har ett  temainriktat arbetssätt med fokus på ett mångsidigt och sammanhängande lärande för barnen. Sagoteman är den röda tråden som används för att väva in alla delar i läroplanen på ett lustfyllt sätt i temaarbetet under hela läsåret.

Jungfrustigens förskola

Enheten består av 3 förskolor med 14 grupper belägna på tre adresser: Torallastigen, Jungfrustigen och Hagåker. Tillsammans bildar vi Bosgårdens pedagogiska enhet. På vår enhet lever vår målbild.

Hbtq-certifiering

​Vi är Hbtq-certifierade. Vi vill alla som möter vår verksamhet skall bemötas på ett likvärdigt och respektfullt sätt. Vi har utvecklat vårt bemötande och förhållningssätt till att vara mer normkritiskt och inkluderande. Vi firade hbtq-certifieringen med en regnbågsparad i Mölndal.

Litteraturförskola

Vi är en diplomerad Litteraturförskola, en förskola med litteraturprofil. Det innebär att förskolan använder bokens möjligheter i det dagliga arbetet, ger barnen positiva upplevelser av böcker och läsning i lustfyllda läsmiljöer och samverkar aktivt med biblioteket.

Visning av förskolan

Är du intresserad av att söka vår förskola och vill komma på visning på nedanstående datum anmäl dig med ditt telefonnummer till naomi.jonas@molndal.se

Nästa datum för visningar av förskolorna på Bosgårdens pedagogiska enhet:

Fredagen den 22 mars 2024 klockan 9:15-11:00 FULLBOKAD!
Fredagen den 3 maj 2024 klockan 9:15-11:00

Observera att presentationen sker på Jungfrustigens förskola. Ni har därefter möjlighet att få en visning av valfri förskola (Hagåkers förskola, Jungfrustigens förskola eller Torallastigens förskola)

Bosgårdens förskolor på Facebook

Är du nyfiken på att se hur vi arbetar? Följ med oss på vår lustfyllda resa i sagans värld på vår facebooksida.

Relaterad information


Kontakt

Jungfrustigens förskola
Jungfrustigen 1
431 48 Mölndal
Fler kontaktuppgifter

Karta, Jungfrustigens förskola

Naomi Jonas
Rektor
Jungfrustigens förskola
0704-67 72 24

Dela på:

Senast uppdaterad