Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Krokslätts förskola

Krokslätts förskola ligger vid foten av Safjällets naturområde vid Krokslätts fabriker, i en blandad bebyggelse med både enfamiljshus och flerfamiljshus och nära till buss och spårvagn.

Förskolan har fem avdelningar, Solvinden med två grupper för barn 1-3 år och Kulingen har tre  grupper för barn 3-4 och 4-5 och 5-6 år. Krokslätts förskola bildar tillsammans med Regnbågens förskola en gemensam enhet.

Barnen forskar och skapar

Vi vill att vår förskola ska vara en plats som uppmuntrar barns nyfikenhet, stärker deras självständighet och eget forskande. Vi har en miljö anpassad för varje ålders förutsättningar och behov. Genom att låta barn mötas på olika sätt och i olika sammanhang ger vi dem möjlighet att förstå hur andra tänker och att de uppmuntras att samarbeta.

Barnen arbetar i projektarbeten, söker kunskap tillsammans och lär av varandra. Vi inspirerar och utmanar barnets utveckling och kreativitet genom olika estetiska lärprocesser som till exempel skapande, musik, informations- och kommunikationsteknik, ikt och drama.

Relaterad information

Kontakt

Krokslätts förskola
Berghemsgatan 4
431 37 Mölndal
Fler kontaktuppgifter

Karta, Krokslätts förskola

Monica Kable
Tf förskolechef
Krokslätts förskola
Hagåkers förskola
0707-69 03 92
monica.kable@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-02-20 15.14