Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Sinntorps förskola

På Sinntorps förskola strävar vi efter att barnen lär sig tillsammans genom kreativitet, fantasi och samspel. Vi arbetar aktivt för att ge leken stort utrymme i vår verksamhet. 

Sommarbild från Sinntorps förskolas lekplats. Foto: Tara Jamal Ali

Tillsammans med barnen skapar vi tillgängliga och inspirerande lärmiljöer där barnen får möjlighet att växa och utvecklas, både som individer och i grupp.

Tillsammans med Kyrkängen och Valås förskolor ingår Sinntorp i en enhet med gemensam förskolechef och med ett nära samarbete mellan både våra respektive hus och avdelningar. Oavsett vilken förskola du väljer för ditt/dina barn så ska du som vårdnadshavare mötas av en professionell verksamhet och ett gott bemötande.

På våra förskolor utforskar och upptäcker barn tillsammans med sina pedagoger vilket också ger barnen möjlighet till inflytande och delaktighet i sin vardag.

Vi vill på våra förskolor erbjuda dig och ditt barn en trygg, lugn och utvecklande miljö där varje enskild individ bemöts utifrån sina unika förutsättningar.

På huset har vi eget tillagningskök med vår duktiga kokerska Anna som serverar fantastisk mat som både barn och pedagoger uppskattar väldig mycket. Det finns möjlighet att följa Anna och hennes matlagning på instagram via: sinntorpsforskola_koket.
Här kan du se en film från Sinntorps förskola

Relaterad information

Kontakt

Sinntorps förskola
Konditorivägen 67
437 33 Lindome
Fler kontaktuppgifter

Karta, Sinntorps förskola

Eva Rolander
Rektor
Kyrkängens förskola
Sinntorps förskola
Valås förskola
0707-69 01 32
eva.rolander@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-07-17 14.10