Sinntorps förskola

På Sinntorps förskola strävar vi efter att barnen lär sig tillsammans genom kreativitet, fantasi och samspel. Vi arbetar aktivt för att ge leken stort utrymme i vår verksamhet. 

Sommarbild från Sinntorps förskolas lekplats. Foto: Tara Jamal Ali


Tillsammans med barnen skapar vi tillgängliga och inspirerande lärmiljöer där barnen får möjlighet att växa och utvecklas, både som individer och i grupp.

Tillsammans med Kyrkängen och Valås förskolor ingår Sinntorp i en enhet med gemensam förskolechef och med ett nära samarbete mellan både våra respektive hus och avdelningar. Oavsett vilken förskola du väljer för ditt/dina barn så ska du som vårdnadshavare mötas av en professionell verksamhet och ett gott bemötande.

På våra förskolor utforskar och upptäcker barn tillsammans med sina pedagoger vilket också ger barnen möjlighet till inflytande och delaktighet i sin vardag.

Vi vill på våra förskolor erbjuda dig och ditt barn en trygg, lugn och utvecklande miljö där varje enskild individ bemöts utifrån sina unika förutsättningar.

På huset har vi eget tillagningskök med vår duktiga kokerska Anna som serverar fantastisk mat som både barn och pedagoger uppskattar väldig mycket. Det finns möjlighet att följa Anna och hennes matlagning på Instagram via: sinntorpsforskola_koket.

Film från Sinntorps förskola

Relaterad information

Kontakt

Sinntorps förskola
Konditorivägen 67
437 33 Lindome
031-315 12 11 Sinntorps förskola
031-315 10 00 Kontaktcenter
kontakt@molndal.se
Fler kontaktuppgifter

Karta, Sinntorps förskola

Eva Rolander
Rektor
Kyrkängens förskola
Sinntorps förskola
Valås förskola

Dela på:

Senast uppdaterad