Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Lek och kreativitet

Leken har en central betydelse för barn lärande. Det är genom leken barnen utforskar, bearbetar intryck, erfarenheter och lär sig förstå sin omvärld.

Lek och Kreativitet

Genom leken lär sig barnet kommunicera, samspela och utvecklas socialt, känslomässigt och intellektuellt. Ett barn med stor kompetens är ett barn som är nyfiken och upptäcker, utforskar sin omvärld.

På Toltorps förskola får barnet känna att dess kunskaper, erfarenheter och förmågor får utvecklas och tas till vara. Barnens intressen visar vägen i våra projektarbeten det är deras nyfikenhet och behov som styr processen framåt. Det är en av anledningarna till att våra lärmiljöer omformas, utvecklas och förändras för att bli mer inbjudande och tillåtande.

Barns lust att lära, utforska och vara kreativa ges uttryck åt i förskolans ateljéer. I ateljén erbjuder vi barnen att arbeta med och utveckla olika estetiska uttrycksformer i olika material och tekniker. Vår ateljé-pedagog inspirerar, vägleder, uppmuntrar och entusiasmerar både barn och kollegor i skapandets förunderliga värld.

Relaterad information

Kontakt

Toltorps förskola
Lekevallsgatan 5
431 69 Mölndal
Fler kontaktuppgifter

Karta, Toltorps förskola

Malin Grinneland
Rektor
Toltorps förskola
Hagåkers förskola
Bitr. rektor
Bifrosts förskola
031-315 14 42
malin.grinneland@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-11-19 10.14