Torallastigens förskola

I sagans värld kan allting hända. Vi har ett  temainriktat arbetssätt med fokus på ett mångsidigt och sammanhängande lärande för barnen. Sagoteman är den röda tråden som används för att väva in alla delar i läroplanen på ett lustfyllt sätt i temaarbetet under hela läsåret.

flerspråkighet

Enheten består av 3 förskolor med 14 grupper belägna på tre adresser: Torallastigen, Jungfrustigen och Hagåker. Tillsammans bildar vi Bosgårdens pedagogiska enhet. På vår enhet lever vår målbild.

Torallastigens förskola består av fyra avdelningar. Två för de yngre förskolebarnen och två för de äldre förskolebarnen.

Hbtqi-certifiering

​Vi är Hbtqi-certifierade. Vi vill alla som möter vår verksamhet skall bemötas på ett likvärdigt och respektfullt sätt. Vi har utvecklat vårt bemötande och förhållningssätt till att vara mer normkritiskt och inkluderande. Vi firade hbtqi-certifieringen med en regnbågsparad i Mölndal.

Litteraturprofil

Vi är en förskola med litteraturprofil. Det innebär att förskolan använder bokens möjligheter i det dagliga arbetet, ger barnen positiva upplevelser av böcker och läsning i lustfyllda läsmiljöer och samverkar aktivt med biblioteket.

Visning av förskolan

Är du intresserad av att söka vår förskola och vill komma på visning på nedanstående datum anmäl dig med ditt telefonnummer till naomi.jonas@molndal.se.

Nästa datum för visningar av förskolorna på Bosgårdens pedagogiska enhet:

Fredag 20 september 9:15 - 10:30
Fredag 18 september 9:15 - 10:30

Observera att presentationen sker på Jungfrustigens förskola. Ni har därefter möjlighet att få en visning av valfri förskola (Hagåkers förskola, Jungfrustigens förskola eller Torallastigens förskola)

Relaterad information

Kontakt

Torallastigens förskola
Torallastigen 3
431 42 Mölndal

Postadress till förskolan
Mölndals stad
Torallastigens förskola
431 82 Mölndal

Fler kontaktuppgifter

Karta, Torallastigens förskola

Veronica Stigholt
Rektor
Hagåkers förskola
Torallastigens förskola
031-315 20 84

Dela på:

Senast uppdaterad