Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Brattåsskolan

Brattås- och Östergårdsskolan är en pedagogisk enhet i östra Kållered för elever i åk F-5. De äldre eleverna i åk 3-5 går på Brattåsskolan. De yngre eleverna i åk F-2 går på Östergårdsskolan med undantag av Montessorispårets alla elever som går på Brattåsskolan från åk F-5.

Brattåsskolan ligger vackert belägen alldeles intill skolskogen vid foten av Brattåsberget. På Brattåsskolan går cirka 300 elever med cirka 35 vuxna som arbetar här. Alla pedagoger i grundskolan är legitimerade lärare. Eleverna är uppdelade på 15 skolklasser och fem fritidshem.

Vår skola arbetar med åldershomogena grupper, förutom Montessorispåret som arbetar i åldersblandade klasser. Lärare, förskollärare och fritidspedagoger arbetar i arbetslag kring gemensamma elever.

Vår skola har som målsättning att erbjuda alla barn på skolan en möjlighet att utveckla sin kreativa och skapande förmåga. Brattåsskolan är en skola som kännetecknas av engagemang, öppenhet, glädje och målmedvetenhet vilket skapar en stimulerande arbetsplats där elever och anställda trivs.

Vi strävar mot att

  • Alla ska känna trygghet
  • Alla ska vara delaktiga
  • Alla ska kunna lyckas
  • Alla elever är allas ansvar

Relaterad information

Kontakt

Brattåsskolan åk F-5
Streteredsvägen 9
428 32 Kållered
031-795 34 10
0739-90 77 85 administratör
brattasskolan@molndal.se

Fler kontaktuppgifter

Brattåsskolan, karta

Annika Fallström
Rektor
Brattåsskolan
Östergårdsskolan
031-315 13 91
annika.fallstrom@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-10-29 08.28