Skånhällaskolan

Kunskap, delaktighet och inflytande är viktiga ledord för oss.

Lärarna och eleverna är uppdelade i olika arbetslag och här råder en känsla av småskalighet där alla känner alla och kan se till varje enskild individ. Att känna sig hemma och trygg är en nödvändig plattform för utveckling hos varje individ. På Skånhällaskolan har vi alla möjligheter att ge detta.

Skolan är inte större än att lärarna känner de barn som man har ansvar för. Skånhällaskolan har också ett eget tillagningskök där frukost, lunch och mellanmål serveras.

Skolskog

På  gångavstånd från skolan har vi en egen skolskog där eleverna får möjlighet att möta naturen på olika sätt i undervisningen.

Internationellt engagemang

Vi vill uppmärksamma det fantastiska initiativet från Tuva, Evelina och Lovisa i årskurs 6 som har startat en insamling från Skånhällaskolan till röda korsets verksamhet i Ukraina. Det går att skänka ett bidrag via Swish.

Vi hoppas att insamlingen gör skillnad för människor som tvingas fly från sina hem i det krig som rasar i Europa. Stort tack till våra fantastiska elever som visar hur vi alla med små medel kan göra en konkret insats för att hjälpa de som drabbats av krigets fasor. Vi önskar eleverna i åk 6 lycka till med insamlingen. Det finns hopp för världen så länge det finns medmänsklighet.

Vår målsättning

Skånhällaskolan har sedan flera år en mycket hög måluppfyllelse bland eleverna och vi siktar hela tiden mot en utveckling av verksamheten och fortsatt goda resultat!

  • Skånhällaskolan är för oss en arbetsplats med positiv anda där vi vill att alla skall få uppleva trygghet och gemenskap.
  • Vi vill att eleverna skall känna engagemang och delaktighet i sitt arbete.
  • Skolan skall vara en öppen arbetsplats med ett nära samarbete mellan föräldrar, elever, personal.


Relaterad information

Kontakt

Skånhällaskolan åk F-6
Spårhagavägen 14
437 40 Lindome
031-317 12 55 administratör

Fler kontaktuppgifter

Karta, Skånhällaskolan

Annica Karlsson
Rektor
Skånhällaskolan år F-6

Carolina Brånn-Gustavsson
Biträdande rektor
förskollärare och fritidspedagoger
Skånhällaskolan

Jessika Andreasson
Biträdande rektor
Grundskollärare
Skånhällaskolan
0709-47 63 93

Dela på:

Senast uppdaterad