Kulturskolan

Hit är alla barn och ungdomar välkomna för att lära sig instrument, sång, dans, rytmik, musikdrama, film, slöjd, serieteckning samt ljud- och ljusteknik. Vi har orkestrar, ensembler och grupper för alla möjliga åldrar och under­visningen är anpassad efter elevernas nivå.

Tips om vilka ämnen och kurser som passar för just ditt barn får du genom att läsa våra kursbeskrivningar! Här finns även information om tider och terminsavgifter. 

Vill ditt barn gå på kulturskolan?

När du är redo att skicka in en ansökan är det bara att vidare gå till vår anmälningssida och följa instruktionerna där. Gör din ansökan senast 2 maj inför ny läsårsstart!

Läget på kulturskolan med anledning av covid-19

För att begränsa smittspridningen av covid-19 är Kulturskolans undervisning delvis digital under vecka 8-11. Har du frågor om undervisningen kan du vända dig till ditt barns lärare för information. Kontaktuppgifter hittar du i elevportalen.

Vid övriga frågor, kontakta kulturskolans expedition.

Sök Högre kurs

Du som ska fylla minst 14 år, går på Kulturskolan och har ett brinnande musikintresse kan nu söka Kulturskolans Högre kurs. Du söker kursen via Kulturskolans anmälningsformulär.

Vill du logga in i elevportalen?

För att avanmäla ditt barn från en kurs, förnya en köplats eller uppdatera kontaktuppgifter loggar du in i vår elevportal SpeedAdmin. Du kan logga in med bank-id eller med dina användaruppgifter. Kommer du inte ihåg dina användaruppgifter, kontakta kulturskolans expedition.

Kulturskolan i sociala medier

Följ oss gärna på Facebook och på Instagram!

Nyheter

Öppettider

Kulturskolans expedition är vanligen bemannad mellan 7-16.

Kontakt

Andrine Bendixen Mangs
Kulturskolechef

Erica Ekenmo
Verksamhetschef grundskola 7-9
Kulturskolan
Språkcentrum

Maria Wilhelmsson
Bitr. kulturskolechef
Kulturskolan

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad