Välkommen till kulturskolan

Hit är alla barn och ungdomar välkomna för att lära sig instrument, sång, dans, rytmik, musikdrama, film, slöjd och ljud/ljusteknik. Vi har orkestrar, ensembler och grupper för alla möjliga åldrar och undervisningen är anpassad efter elevernas nivå.

Tips om vilka ämnen och kurser som passar för just ditt barn får du genom att läsa våra kursbeskrivningar! Här finns även information om tider och terminsavgifter. 

Sommarstängt på expeditionen

Kulturskolans expedition har sommarstängt och öppnar igen den 3 augusti! Det går bra att anmäla och avanmäla sig till kurser som vanligt och vi besvarar alla ärenden så fort vi kan när vi är tillbaka!

Vill ditt barn gå på kulturskolan?

När du är redo att skicka in en ansökan är det bara att vidare gå till vår anmälningssida och följa instruktionerna där. Gör din ansökan senast 2 maj för att vi säkert ska hinna hantera den inför höstterminen!

Vill du logga in i elevportalen?

För att avanmäla ditt barn från en kurs, förnya en köplats eller uppdatera kontaktuppgifter loggar du in i vår elevportal SpeedAdmin. Du kan logga in med bank-id eller med dina användaruppgifter. Kommer du inte ihåg dina användaruppgifter, kontakta kulturskolans expedition.

Har du frågor?

Kulturskolans expedition hjälper dig med de flesta frågor som rör till exempel anmälan, köplatser och fakturor. Har du frågor om ditt barns undervisning kontaktar du barnets lärare. Kontaktuppgifter finns i elevportalen SpeedAdmin.

Följ oss gärna på Facebook och på Instagram!

Nyheter

Öppettider

Kulturskolans expedition är vanligen bemannad mellan 7-16.
På telefon når du oss säkrast från klockan 8.

Kontakt

Kulturskolan
Fiskargatan 4
431 43 Mölndal
031-315 20 30 kommunikatör
031-315 20 31 chef
kulturskolan@molndal.se

Andrine Bendixen Mangs
Kulturskolechef
031-315 20 31
0704-67 72 30
andrine.bendixen-mangs@molndal.se

Maria Wilhelmsson
Bitr. kulturskolechef
Kulturskolan
031-315 20 34
maria.wilhelmsson@molndal.se

Erica Ekenmo
Verksamhetschef grundskola 7-9
Kulturskolan
Språkcentrum
031-315 17 75
erica.ekenmo@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-07-24 12.13