Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Artistsamarbeten

Kulturskolan samarbetar regelbundet med etablerade artister, till exempel under Musik på vattnet.

Vi har även kontakt med olika musiker i vår dagliga verksamhet. Möt två av våra mer långvariga samarbetspartners!

Bohuslän Big Band

Hösten 2014 flyttade Bohuslän Big Band till Mölndal och sina nya lokaler i Pedagogen park. I samband med flytten inledde Mölndals kulturskola och Bohuslän Big Band ett samarbete med syftet att lära av och med varandra.

Björn Samuelsson, producent för Bohuslän Big Band, säger så här: "Vi i Bohuslän Big Band ser mycket positivt på Mölndals kulturskola som är engagerade, hängivna och positiva vilket vi känner är viktiga värdegrunder i ett samarbete. Vi hoppas kunna glädja och inspirera varandra under ett antal år framåt och vi ser att Kulturskolan spelar en stor roll i ungdomars sociala utveckling där man i olika formationer får lära sig att samspela både musikaliskt och socialt." 

The Voice Theatre

Ungdomarna i gruppen The Voice Theatre, tidigare Voice of the Voiceless, vill vara en röst för de förtryckta i hemlandet Zambia. Genom sin konstform poetry drama vill de framför allt lyfta fram kvinnans roll i samhället.

Mölndals kulturskola fick kontakt med gruppen under ett SIDA-finansierat projekt för att stärka ungas inflytande och delaktighet i Chipata, Zambia. Nu är projektet snart slut men vi kommer att fortsätta stötta The Voice Theatre genom att utbyta erfarenheter och material som både medlemmarna i gruppen och kulturskolans elever har nytta och glädje av.

Då och då genomför vi insamlingar i samband med våra konserter, för att hjälpa killarna i deras viktiga arbete för jämställdhet och delaktighet.

Kontakt

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-10-29 10.39