Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Gästartister

Kulturskolan samarbetar med flera professionella musiker, som gästar verksamheten och delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Tetra, foto: Peter Lloyd

Tetra

Kulturskolans Artist in Residence under läsåret 17/18 är Tetra-ensemblen. Under deras ledning får kulturskolans lärare ta del av sångskatter, -tekniker och -traditioner från olika delar av världen och föra den kunskapen vidare till dig som elev. Tetra arbetar även direkt med elever i olika projekt.

Tetra består av fyra sångerskor från Göteborg. Alla har mångårig erfarenhet av att sjunga musik från olika folkmusikaliska traditioner. Tetra reser, leker och dansar med sina röster i världens sångtraditioner. Resultatet får en alldeles egen Tetranyans med trummor, stämmor, improvisation och dans.

Bohuslän Big Band

Hösten 2014 flyttade Bohuslän Big Band till Mölndal och sina nya lokaler i Pedagogen park. I samband med flytten startades ett samarbete mellan Mölndals kulturskola och Bohuslän Big Band upp med syftet att lära av och med varandra.

Björn Samuelsson, producent för Bohuslän Big Band: "Vi i Bohuslän Big Band ser mycket positivt på Mölndals kulturskola som är engagerade, hängivna och positiva vilket vi känner är viktiga värdegrunder i ett samarbete. Vi hoppas kunna glädja och inspirera varandra under ett antal år framåt och vi ser att Kulturskolan spelar en stor roll i ungdomars sociala utveckling där man i olika formationer får lära sig att samspela både musikaliskt och socialt."

Kontakt

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-02-20 14.13