Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Vanliga frågor

Här hittar du svar på frågor som ofta kommer till kulturskolans expedition. Hittar du inte svaret på din fråga här är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vilka instrument kan mitt barn gå i på sin skola?

Flera av kulturskolans instrumentallärare undervisar ute på olika grundskolor i kommunen. Det går inte att säga exakt vilka instrument som kommer att finnas ute på en viss skola från termin till termin eftersom det beror på var lärarna har sitt elevunderlag. Tid och plats för undervisning bestäms i samråd med läraren när barnen fått sitt skolschema i augusti.

Varför har jag fått en faktura fast mitt barn inte längre går i undervisning?

Det kan bero på att du inte har avanmält ditt barn från kursen. Det räcker inte med att sluta komma till kursen eller meddela barnets lärare utan platsen måste sägas upp via formuläret Avanmälan från kurs. Din avanmälan måste vara kulturskolan tillhanda innan terminsstart. Vid utebliven eller för sen avanmälan blir vårdnadshavare betalningsskyldig för hela terminen.

Varför är instrumentallektionerna bara 20 minuter långa?

Detta är en standard som de flesta svenska kulturskolor tillämpar. På lektionen får eleven stöd och råd från sin lärare för att sedan kunna öva på egen hand hemma.

Kontakt

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-06-03 15.13