Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Villkor och avgifter

Läs igenom nedanstående villkor som du förbinder dig till när du skickar in din anmälan. Kontakta oss om du undrar över något. 

Att gå i kulturskolan

Kulturskolans kurser är till för dig som är 0–19 år och bor i Mölndal. Du behöver inte ha några förkunskaper för att börja hos oss. 

Kulturskolans verksamhet följer skolans läsår och har stängt vid lov och helgdagar. Vi garanterar 27 kurstillfällen per år.

När du fått en plats i en kurs behåller du den ända tills du själv väljer att säga upp den via formuläret Avanmälan från kurs. Du behöver alltså inte anmäla dig på nytt från termin till termin om du redan är antagen.

Anmälan och antagning

Du kan anmäla dig till kurser där du under innevarande år uppfyller ålderskravet för kursen. 

Du kan ställa dig i kö till flera kurser, men max två av dem får vara instrumentkurser. 

Antagningsbesked skickas ut per e-post i slutet av juni. Observera att vi har lång kö på flera av våra instrument, bland annat piano, gitarr och keyboard. 

I mån av plats tas även elever in under läsårets gång. Du har därmed chans att bli erbjuden en plats under läsåret även om du har mottagit ett negativt antagningsbesked under sommaren.

Återanmälan för att behålla din köplats

Om du anmält dig till en kurs men inte blivit erbjuden plats måste du återanmäla dig mellan 1/1 och 2/5 för att behålla din plats i kön inför nästa läsårsstart.

Du återanmäler dig genom att fylla i anmälningsformuläret på nytt:

Om du vill sluta i en kurs

Avanmäl dig innan terminsstart för att inte bli betalningsskyldig för hela terminen. Meddela din lärare att du vill sluta och gör sedan en avanmälan via formuläret:

OBS! Att enbart säga till läraren räcker inte som avanmälan. Du måste skicka in formuläret för att avregistrering ska gälla.

Tacka nej - endast inför läsårsstart

Om du fått ett positivt antagningsbesked från oss under sommaren betyder det att du registrerats på den sökta kursen. Har du ångrat dig och inte vill ha platsen måste du därför avregistrera dig. Det gör du genom att fylla i formuläret:

  • Tacka nej till erbjuden plats

Vi ber dig göra detta senast den 7 augusti så att vi hinner göra ett nytt elevintag innan terminsstart.

Terminsavgift

495 kr/termin: gruppsång och kör.
660 kr/termin: småbarns- och barnrytmik, bandverkstan, barndans, instrumentalrytmik, ljudteknik, kompa på gitarr och trumligan.
825 kr/termin:
dans, drill, film, instrument, musikal, musikterapi, slöjd och sångcoachning.
1440 kr/termin: dans för vuxna
1650 kr/termin: högre kurs
250 kr/termin: instrumenthyra

Kontakt

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-09-17 13.29