Träningsprogram blir digitala

Snart blir de träningsprogram som brukare får av rehabenheten digitala. Träningsprogrammen kommer då att synas via en app på omsorgstelefonerna.

Under våren 2023 har rehabenheten tillsammans med två pilotenheter testat ExorLive som är ett digitalt verktyg för träningsprogram. Det kommer att införas i alla verksamheter inom vård och omsorg i Mölndal och till privata utförare inom hemtjänst under hösten 2023.

Information om ExorLive och hur det fungerar kommer att komma på din enhets APT. Du använder samma koddosa för att logga in till ExorLive som till Treserva. Information om hur du registrerar koddosor kommer på APT.

Kontakta vof.it@molndal.se vid behov av fler koddosor.

Se träningsprogram i appen

Varje brukares träningsprogram kommer finnas tillgänglig i ExorLive's app. Appen finns idag nerladdad på alla omsorgstelefoner. I appen kan du enkelt söka fram brukaren och se aktuellt träningsprogram. Genom appen kan du dessutom kontakta Rehabenheten. Träningsprogrammet kan visas i text och bild men även som video. På så sätt blir det enklare att se hur en viss rörelse ska utföras.

Kontakt

Kontakta alma.gron@molndal.se och julia.julin@molndal.se vid frågor som rör ExorLive.

Kontakta vof.it@molndal.se vid frågor som rör koddosor.

Publicerad: 2023-10-17 16.55
Senast uppdaterad: 2023-10-17 17.02
Dela sida: