Elevcitat

Det är lugnt och skönt här för skolan är liten. Men det bästa är ändå lärarna. De förklarar tydligt och på ett enkelt sätt.

Fredrik, åk 2, 2021

Jag har det fantastiskt bra på Frejagymnasiet! Det bästa är att lärarna verkligen bryr sig om hur man mår. De känner av det!

Alexander, åk 2, 2021

Jag tycker att det är toppen att läsa på Frejagymnasiet. Här är samspelet mellan lärare och elever bra och de andra eleverna är snälla och omtänksamma.

Frida, åk 2, 2017

Jag älskar att baka och att laga mat och här får jag göra mycket av det i vårt egna kök och bageri. Den här utbildningen är grunden till mitt framtida jobb!

Lukas, åk 2, 2019

Det bästa med Frejagymnasiet är att vi har en stark gemenskap, både mellan elever och personal.

Hugo, åk 3, 2019

Redan på min praktikvecka kände jag att man fick lära sig bra grejer på skolan. Och jag har det bra här, både roligt och lärorikt.

Fredrik, åk 2, 2021

Jag valde Frejagymnasiet för att det är en mindre skola med mindre klasser. Hotell, restaurang och bageri passar mig för jag tycker om att laga mat.

Alexander åk 2, 2021

På Frejagymnasiet lär jag mig mycket genom att jag tillåts ta egna initiativ och prova mig fram.

Christian, åk 4, 2016

Jag älskar att vi får vara så mycket och arbeta i vår egen restaurang. Den är ju en riktig restaurang på alla sätt och vis, även om vi utbildas när vi är där.

Elias, åk 3, 2016

Det bästa på Frejagymnasiet är att grupperna är små och att lärarna är duktiga på att förklara så att jag förstår.

Frida, åk 2, 2017

På Frejagymnasiet får jag alltid hjälp när jag behöver det. Skolan har en bra miljö och jag gillar att det är små klasser.

Hugo, åk 3, 2019

Det är skönt att Frejagymnasiet är en mindre skola. Redan under min praktikvecka kom jag nära både lärare och elever. Dessutom får jag alltid fort hjälp eftersom klassen inte är så stor.

Christian, åk 4, 2016

Jag har verkligen lärt mig mycket om arbetslivets basala krav på Frejagymnasiet. Allt ifrån att komma i tid till kökshygien och själva matlagningen. Jag är helt säker på att jag kommer få jobb efter utbildningen.

Elias, åk 3, 2016

Jag börjar känna mig redo för jobb! Nu kan jag grunderna inom matlagning.

Fredrik, åk 2, 2021