Elevcitat

Det bästa med skolan är alla klasskamrater, lärarna och att vi får vara i en restaurang och laga mat. Det är på riktigt!

Jag vill jobba som kock i framtiden och här lär jag mig alla grunder inom matlagning.

Emma, 2021

Jag har det fantastiskt bra på Frejagymnasiet! Det bästa är att lärarna verkligen bryr sig om hur man mår. De känner av det!

Alexander, åk 2, 2021

Det är lugnt och skönt här för skolan är liten. Men det bästa är ändå lärarna. De förklarar tydligt och på ett enkelt sätt.

Fredrik, åk 2, 2021

Jag tycker att det är toppen att läsa på Frejagymnasiet. Här är samspelet mellan lärare och elever bra och de andra eleverna är snälla och omtänksamma.

Frida, åk 2, 2017

Jag trivs bra på Frejagymnasiet. Alla är snälla och trevliga.

I framtiden vill jag jobba på café eller som kock. Här lär jag mig allt jag behöver veta inför det!

Maria, 2021

Jag älskar att baka och att laga mat och här får jag göra mycket av det i vårt egna kök och bageri. Den här utbildningen är grunden till mitt framtida jobb!

Lukas, åk 2, 2019

Det bästa med Frejagymnasiet är att vi har en stark gemenskap, både mellan elever och personal.

Hugo, åk 3, 2019

 Det bästa med Frejagymnasiet är att jag blir bra behandlad och bemött på rätt nivå.

Jag valde hotell, restaurang och bageri för att jag ville testa om det var så roligt som det lät ... och det var det!

Hanna, 2021

Redan på min praktikvecka kände jag att man fick lära sig bra grejer på skolan. Och jag har det bra här, både roligt och lärorikt.

Fredrik, åk 2, 2021

Jag valde Frejagymnasiet för att det är en mindre skola med mindre klasser. Hotell, restaurang och bageri passar mig för jag tycker om att laga mat.

Alexander åk 2, 2021

 Nu kan jag laga mat och baka. Jag har lärt mig hur jag ska bemöta folk och ge bra service. Jag kan till och med ta hand om tvätt!

Hanna, 2021

På Frejagymnasiet lär jag mig mycket genom att jag tillåts ta egna initiativ och prova mig fram.

Christian, åk 4, 2016

Jag älskar att vi får vara så mycket och arbeta i vår egen restaurang. Den är ju en riktig restaurang på alla sätt och vis, även om vi utbildas när vi är där.

Elias, åk 3, 2016

Jag valde Freja för att jag gillar att laga mat och ville gå på en mindre skola. Redan under praktikveckan kände jag att jag trivdes bättre här.

Emma, 2021

På Frejagymnasiet får jag alltid hjälp när jag behöver det. Skolan har en bra miljö och jag gillar att det är små klasser.

Hugo, åk 3, 2019

Det är skönt att Frejagymnasiet är en mindre skola. Redan under min praktikvecka kom jag nära både lärare och elever. Dessutom får jag alltid fort hjälp eftersom klassen inte är så stor.

Christian, åk 4, 2016

Jag har verkligen lärt mig mycket om arbetslivets basala krav på Frejagymnasiet. Allt ifrån att komma i tid till kökshygien och själva matlagningen. Jag är helt säker på att jag kommer få jobb efter utbildningen.

Elias, åk 3, 2016

Det bästa på Frejagymnasiet är att grupperna är små och att lärarna är duktiga på att förklara så att jag förstår.

Frida, åk 2, 2017

Jag börjar känna mig redo för jobb! Nu kan jag grunderna inom matlagning.

Fredrik, åk 2, 2021