Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
 • Unika utbildningar

  - för unika ungdomar

  Unika utbildningar - för unika ungdomar
 • Skolan som låter dig utvecklas

  - i din egen takt

  Skolan som låter dig utvecklas - i din egen takt
 • Unika utbildningar

  - för unika ungdomar

  Unika utbildningar - för unika ungdomar
 • Skolan som låter dig utvecklas

  - i din egen takt

  Skolan som låter dig utvecklas - i din egen takt

Välkommen till Frejagymnasiet

Frejagymnasiet erbjuder utbildningar inom gymnasiesärskolan och språkintroduktion på gymnasienivå. Vi anpassar både utbildningar och studiemiljö efter dina behov, oavsett vilket program du läser. Läser du nationellt program gör du din praktik på arbetsplatser som handplockas utifrån dina intressen och behov.

På Frejagymnasiet finns specialkompetens inom autism-spektrumtillstånd, hörselnedsättning, teckenspråk och alternativ kommunikation.

 • Jag tycker att det är toppen att läsa på Frejagymnasiet. Här är samspelet mellan lärare och elever bra och de andra eleverna är snälla och omtänksamma.

  Frida, åk 2, 2017

 • På Frejagymnasiet lär jag mig mycket genom att jag tillåts ta egna initiativ och prova mig fram.

  Christian Seesai, åk 4, 2016

 • Jag älskar att vi får vara så mycket och arbeta i vår egen restaurang. Den är ju en riktig restaurang på alla sätt och vis, även om vi utbildas när vi är där.

  Elias Sköld, åk 3, 2016

 • Det bästa på Frejagymnasiet är att grupperna är små och att lärarna är duktiga på att förklara så att jag förstår.

  Frida, åk 2, 2017

 • Det är skönt att Frejagymnasiet är en mindre skola. Redan under min praktikvecka kom jag nära både lärare och elever. Dessutom får jag alltid fort hjälp eftersom klassen inte är så stor.

  Christian Seesai, åk 4, 2016

 • Jag har verkligen lärt mig mycket om arbetslivets basala krav på Frejagymnasiet. Allt ifrån att komma i tid till kökshygien och själva matlagningen. Jag är helt säker på att jag kommer få jobb efter utbildningen.

  Elias Sköld, åk 3, 2016

Besök restaurang Freja

Frejagymnasiets elever och lärare driver i utbildningssyfte en egen restaurang riktad mot allmänheten. På utbildningsrestaurang Freja kan du äta vällagad lunch för endast 60 kr, en balanserad frukost eller ta en fika. Du hittar oss på Frejagatan 1 i Mölndal, i huset Aktiviteten. Vi har 35 lunchplatser tisdag - fredag.

NYHET! Nu inför vi drop-in på lunchen. Är ni fler än 6 personer går det bra att ringa och boka bord på 031-27 99 33.

image/svg+xml symboler

Vill du besöka oss?

Är du intresserad av att läsa på Frejagymnasiet? Hör av dig till Helena Morén så bokar hon in en individuellt anpassad visning för dig. Välkommen!
helena.moren@molndal.se

100 %

Alla våra elever har sysselsättning som t.ex. arbete, folkhögskola eller daglig verksamhet när de slutat sin utbildning hos oss.