Cloud Developer - en framtid inom molnteknologi

Molntjänster är en stor trend inom digitalisering. Allt fler företag och organisationer överför sin verksamhet till offentliga eller privata molntjänster. Detta har ökat efterfrågan på cloud developers de senaste åren.

Varför välja utbildningen Cloud Developer?

Vår yrkeshögskoleutbildning Cloud Developer är perfekt för dig som vill forma framtiden med molnteknologier. Du kommer att lära dig att utveckla lösningar med C# och få en djupdykning i den spännande världen av molnteknologi. Det är inte bara ett yrke, utan en chans att utmana dig själv, lösa problem och arbeta i en dynamisk miljö.

Vad får du lära dig?

Under utbildningen kommer du att:

  • arbeta i konkreta projekt
  • lära dig att utveckla och leverera produkter med agila metoder
  • få kunskaper om molnteknologier som Azure, Google och AWS
  • lära dig att skapa system med god kodstandard och struktur
  • hantera versionshantering och testning.

Examensarbete och praktik

I kursen Examensarbete får du välja att lära dig ett nytt programmeringsspråk eller en ny teknologi. Detta bidrar till din professionella utveckling. Utbildningen avslutas med en kurs som heter Lärande i arbete (LIA), där du får praktisera dina kunskaper i verkliga arbetsmiljöer och knyta kontakter för framtiden.

Stark koppling till arbetslivet

Utbildningen har en stark koppling till arbetslivet. Våra samarbetspartners är med och utformar utbildningen och är intresserade av att lära känna dig under studietiden. Du kan bli en av deras framtida medarbetare.

Studera på plats eller på distans

Utbildningen hålls i Mölndal, nära Göteborg. Om du bor på annan ort kan du studera på distans.

Sen anmälan öppen till 1 september

* Vid sen anmälan blir du antagen i mån av plats. Ditt ansökningsdatum registreras från det datum du inkommit med en fullständig ansökan. Vi kommer granska ansökningarna i början av augusti 2024.

Publicerad: 2022-05-18
Senast uppdaterad: 2024-06-18