Pallplats i årets superkommun

Grattis Härryda, årets superkommun! Vi lämnar över titeln till vår grannkommun och gläds över att Mölndal kom på en bronsplats.

Varje år rankar Dagens samhälle Sveriges alla 290 kommuner i 18 olika kategorier. Allt ifrån hur många företag som finns och vilken utbildningsnivå som kommuninvånarna har till frågor om hur kommunerna sköter sitt kärnuppdrag inom skola, vård och omsorg.

2021 utsågs Mölndals stad till Årets superkommun i kategorin Storstadskommuner. I år var de nominerade Stockholms stad, Mölndals stad och Härryda kommun. Utmärkelsen Årets superkommun 2022 tilldelades vår grannkommun Härryda. Mölndal slutade på en tredjeplats.

Att än en gång bli nominerad till Årets superkommun har varit glädjande och har bekräftat att det vi gör ger goda resultat långsiktigt. Under året som gått har det varit många som uppmärksammat och kontaktat oss för att höra mer om oss och vårt arbete, säger Kristian Vramsten (M), kommunstyrelsens ordförande.

Det finns alltid saker att jobba vidare med och utveckla och det ska vi fortsätta att göra, med hållbarhet i fokus, fortsätter han.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad