Mölndals stads startsida

MÖLNDALS STAD

Mölndals stads startsida
Exempelbild från pexels

Arbete och näringsliv

Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest spännande offentliga arbetsgivare 2016, bland annat för att vi skapar spännande möjligheter för medarbetare att utvecklas i sina yrkesroller.

Vill du vara med och skapa bästa möjliga välfärd för Mölndalsborna tillsammans med oss?

Vi har Sveriges viktigaste jobb

Jobba hos oss, se lediga jobb och läs om hur det är att arbeta i hos oss. Läs om vilket praktiskt stöd Mölndals stad ger till dig som är arbetslös.

Vi har en tydlig bild av vart vi är på väg, förutom att skapa välfärd för Mölndalsborna så vill vi också bidra till att förstärka Västsverige. Vi tror att vi gör detta genom att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för våra medarbetare att vara med och utveckla på riktigt.

Medarbetarskap

I Mölndals stad jobbar vi aktivt med medarbetarskap. Medarbetarskap handlar om hur vi ser på vårt välfärdsuppdrag. Hos oss innebär medarbetarskap att:

  • Vi skapar välfärd för mölndalsborna
  • Vi vet när vi gör ett bra jobb
  • Vi omprövar och utvecklas

Näringsliv i Mölndal

Mölndal är en av Sveriges främsta näringslivskommuner. Här finns drygt 6400 aktiva företagare, och de blir fler för varje år. Under Företagare och näringsliv finns användbar information för näringslivet, som stöd och rådgivning, tillstånd med mera. Staden har ett nyhetsbrev som riktar sig till näringslivet, Nyhetsbrevet Mölndal växer.

Nyheter om arbete och näringsliv

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2017-09-11 14.42