Infoträffar för ukrainare i Mölndal

Nu arrangeras fyra informationsträffar för ukrainare i Mölndal, dit alla är välkomna och där tolk finns närvarande. Första tillfället är tisdag 23 maj. Mölndals stad är värd för träffarna och fler aktörer kommer att bidra.

Är du skyddsbehövande från Ukraina och bor i Mölndal? Eller träffar du personer i målgruppen? Nu startar vi informationsträffar dit alla är välkomna, med tolk närvarande.

Vid träffarna kommer deltagarna att kunna ta en fika, stärka sitt nätverk, och få aktuell information. Det kommer bland annat att bli information om jobb, samhälle och utbildning, och om aktiviteter för både barn och vuxna.

Varje tisdag, uppehåll 6 juni

Det blir fyra möten den närmsta tiden, närmare bestämt varje tisdag med uppehåll på nationaldagen den 6 juni:

  • Tisdag 23 maj, kl 17.00-18.00
  • Tisdag 30 maj, kl 17.00-18.00
  • Obs, uppehåll tisdag 6 juni (röd dag).
  • Tisdag 13 juni, kl 17.00-18.00
  • Tisdag 20 juni, kl 17.00-18.00

Plats för mötena är Café Möllan som ligger vid stadshusplan i centrala Mölndal, närmsta hållplatser är Mölndals innerstad eller Mölndals centrum.

Flera aktörer bidrar

Värd för träffarna är Mölndals stad som kommer att bidra med relevant information. Det blir även information från olika organisationer som exempelvis Studiefrämjandet Vuxenskolan, ABF, Svenska kyrkan, Pingstkyrkan, Röda Korset, Help Ukraine Gothenburg och CareConnectWithUkraine.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad