Hållbarhetsfestivalen tillbaka i oktober

Hållbarhetsfestivalen i Västra Götaland är en arena då du kan visa upp din verksamhet och erbjuda aktiviteter i hållbarhetens tecken! I år pågår festivalen 16-22 oktober och nu är anmälan av programpunkter öppen.

I stadens verksamheter arbetar vi med hållbar utveckling varje dag. Hållbarhetsfestivalen är en möjlighet att visa upp din verksamhet för stadens invånare och andra besökare. Ta chansen att göra något roligt och utvecklande i er förening på hållbarhetstemat och var med i samtalet om hållbar utveckling i ett större sammanhang!

Om festivalen

Hållbarhetsfestivalen bygger på allas engagemang och att de som deltar i programmet arrangerar sin del i festivalen. Alla som vill kan arrangera aktiviteter som lyfter fram någon form av hållbarhet. Aktiviteterna kan se ut på olika sätt – en föreläsning, loppis, workshop, gympa, filmvisning, eller något helt annat! Årets tema är motverka desinformation, men det är fritt fram att arrangera aktiviteter inom alla aspekter av hållbarhet.

Festivalen vill inspirera, uppmuntra till dialog och nya möten med hållbarhet i fokus. Läs mer om festivalen här!

Mölndals stad samordnar och marknadsför

Om du anmäler ditt bidrag före 18 september kommer din programpunkt inte bara synas i det digitala programmet på Hållbarhetsfestivalens webb utan också i det gemensamma programmet som Mölndals stad samordnar.

Du som enskild aktör gör stor skillnad för genomslagskraften av festivalen om du själv är med och sprider informationen i dina egna kanaler. Efter sommaren kan du ta del av en mall som du kan använda om du vill sprida ett eget informationsblad för dina programpunkter.

Ta chansen att vara med!

Festivalen sker i hela Västra Götaland och erbjuder mölndalsborna spännande aktiviteter både i Mölndal och i våra grannkommuner. Missa inte chansen att vara med och forma festivalen genom att bidra med din aktivitet och visa upp vad som händer i Mölndal som stärker hållbarheten.

Vill du anmäla en programpunkt gör du det på Hållbarhetsfestivalens webbsida senast 18 september: Anmäl programpunkt (studieframjandet.se)

Vi ses i oktober!

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad