Mölndals gymnasieelever prisas på gemensam stipendiegala

Mölndals gymnasieelever firade sina framstående prestationer med en glittrande stipendiegala på Quality Hotel The Weaver. Kvällen började med mingel, följt av en festlig middag och prisutdelningar till framstående studenter.

Elever från Franklins gymnasium, Frejagymnasiet och Krokslättsgymnasiet samlades igår kväll på Quality Hotel The Weaver för att delta i årets stipendiegala. För andra året i rad arrangerades detta event, där eleverna fick chansen att stå i centrum och bli uppmärksammade för sina ansträngningar under gymnasietiden.

Vi vill lyfta fram de elever som gjort det där lilla extra, antingen genom akademiska prestationer eller genom sitt engagemang i samhällsfrågor och demokrati, säger Carina Bergsman, verksamhetsutvecklare på utbildningsförvaltningen och en av arrangörerna för galan.

Galan var inte bara en fest för de närvarande, utan även en plattform för att stärka banden mellan Mölndals gymnasieskolor och för att fira elevernas prestationer på ett sätt som lovar gott för framtiden. Eleverna kommer också att ha ett gemensamt studentjippo där de bland annat kommer att måla lakan till sina studentflak i stadsparken och den 5:e juni arrangeras ett gemensamt studentutspring från stadshuset.

Kontakt

Jens Holm
Förvaltningschef
Utbildningsförvaltningen
031-315 30 21
jens.holm@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad