Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Biblioteken i Mölndal

Biblioteken i Mölndal har en egen webbplats och katalog där du kan söka och reservera böcker och annan media, eller ladda ner e-böcker.

På alla biblioteken i Mölndals stads får du fritt använda alla medier och datorer som finns. Vi har även gott om studieplatser, fri tillgång till information och trådlöst nätverk som också är fritt att använda. Med hjälp av appen Biblio kan du ladda ner e-ljudböcker till din telefon. 

Biblioteken i Mölndal finns i Mölndals innerstad, Kållereds centrum, och Almåsskolan i Lindome. Det finns också en bokbuss som trafikerar över 40 hållplatser i hela Mölndals stad.

Alla bibliotek finns även i sociala kanaler på Facebook, Twitter och Instagram. Följ oss gärna för att enkelt få reda på vad som händer på ditt närmaste bibliotek.

Varje år ordnas över 700 aktiviteter på biblioteken. Allt ifrån författarbesök, intressanta föreläsningsserier med olika teman, kreativ skaparverkstad och sagostunder till IT-hjälp varje vecka, hur man laddar ner e-böcker och e-ljudböcker med mera. 

Varmt välkommen till biblioteken i Mölndal.

Kontakt

Mölndals stadsbibliotek
Bergmansgatan 31
431 30 Mölndal
031-315 16 00
031-315 16 10 information
031-87 27 13 fax
molndals.stadsbibliotek@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-01-09 14.22