Bokning enskilt möte, skuggning

Vill du boka en enskild visning av skolan, ett fysiskt/digitalt möte, eller skuggning av en av våra elever? Då har du kommit rätt.

Kan du inte komma på Öppet hus? Vi träffas gärna enskilt och Coronasäkrat. Fysiskt så att du har möjlighet att se vår skola på riktigt - eller helt digitalt. Bestäm du!

Kontakta oss direkt eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.
Hur vill du träffas? * (obligatorisk)
Hur vill du träffas?


Vi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.

På Franklins har vi längre lektioner vilket gör att man hinner med mycket på en lektion. Lärarna är verkligen jättebra och gör genomtänkta och varierande lektionsupplägg.

Ella, NA-19

Schemat med senare skolstart och långa lektioner är superbra. När man är utsövd så lär man sig bättre på lektionerna. Dessutom är stämningen på skolan toppen!

Aleena, NA -20

Det märks att det går studiemotiverade elever här. När det är lektion är det lektion och inte trams. Undervisningen är jättebra - och lärarna är oftast tillgängliga utanför lektioner.

Erik, TE-19

Jag gillar SÅ mycket med den här skolan. Att äta var man vill just den dagen, det är verkligen toppen, för att inte tala om gymkortet på Nordic Wellness.

Jessika, TE -20

Dela på:

Senast uppdaterad