Senaste nytt från kommunstyrelsen

Kommunstyrelsens sammanträde onsdagen den 14 juni.

På dagordningen

Under sammanträdet behandlades bland annat slutrapport för stadens jubileum.

2022 var det som bekant 100 år sedan som Mölndal fick sina stadsprivilegier. Jubileumsåret som arrangerades under namnet Mölndal helt 100 genomfördes av cirka 80 medarrangörer i Mölndal.
Medarrangörerna var från kommunens alla delar; staden, civilsamhället, näringslivet och privatpersoner. Stadens projektgrupp drev också ett 10-tal större och mindre jubileumsprojekt.

Delaktigheten var hög och jubileumsåret möjliggjorde en mängd gemensamma upplevelser och möten. Av de 40 procent av invånarna som deltog i firandet var 98 procent positiva till att staden firade jubileum, enligt en kännedomsundersökning. Slutrapporten konstaterar att projektmålet, att vara en uppskattad och inkluderande satsning, är uppnått.

Projektet utmanades av pandemin med förändrade arbetssätt och restriktioner kring möten och arrangemang. Trots det lyckades projektet samla gemensamma krafter för att tillsammans göra Mölndal helt 100.

Alla punkter från sammanträdet

Ta del av samtliga ärenden i kallelsen till sammanträdet.

Ny genväg för protokoll och kallelser

I kalendern hittar du samtliga kallelser och protokoll. Understruket datum är uppdaterat med kallelse och fetmarkerat datum med protokoll. Förklaringen finns också på sidan för kalendern.

Om du behöver hjälp med att hitta ett dokument kan du höra av dig till Kontaktcenter.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad