Nu provar vi feriejobb på sportlovet

Feriejobb för ungdomar på sommaren har länge funnits i Mölndal. 2024 utökas satsningen till att även omfatta sportlovet. Du ansöker via en e-tjänst som kommer att vara öppen under perioden 2-21 januari.

Kaffestugan på Gunnebo Slott och Trädgårdar var en av de arbetsplatser som tog emot feriejobbande ungdomar i somras.

Under 2024 är det du som är född 2006 eller 2007 som kommer att kunna ansöka om feriejobb i Mölndals stads regi. Nästa år kommer feriejobb dessutom att erbjudas under sportlovet, alltså vecka 7.

Ansökan till feriejobb under sportlovet görs enklast via e-tjänsten som öppnar den 2 januari. Du behöver ansöka senast 21 januari.

Anders Nordberg Markhede är enhetschef på arbetsmarknadsenheten som håller ihop stadens arbete med feriejobb för ungdomar:

I första hand är vi väldigt glada över att kunna erbjuda fler Mölndalsungdomar feriejobb, också under andra lov än sommarlovet, med ambitionen om en bra start i arbetslivet. I ett långsiktigt perspektiv ingår förstås arbetet med feriejobb också i stadens arbete kring kompetensförsörjning.

De flesta av feriejobben, såväl under sportlovet som på sommaren, finns inom stadens verksamheter och bolag.

På somrarna feriejobbar Mölndalsungdomar under tre perioder à tre veckor. Ansökan om feriejobb sommaren 2024 kommer att vara öppen under mars månad. Mer information om det kommer längre fram.

Mer information

molndal.se/feriejobb

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad