Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

God man, förvaltare och förmyndare

Om du behöver kontakta överförmyndarna i Härryda, Kungsbacka, Mölndal, Partille eller Öckerö ska du vända dig till det gemensamma kontoret i Mölndal.

Överförmyndaren svarar för tillsyn och kontroll av föräldrars, förordnade förmyndares, gode män och förvaltares verksamhet. Förordnande:

Om organisationen Överförmyndare i samverkan

Utbildningar för blivande gode män

Just nu finns inga planerade utbildningar för blivande gode män, men hör av dig på ofs@molndal.se om du är intresserad av utbildning, så sätter vi upp dig på en intresselista.

Informations- och utbildningstillfälle för gode män och förvaltare

Den 11 november bjuds gode män och förvaltare in till ett informations- och utbildningstillfälle. Tillfället riktar sig till dig som är god man och förvaltare för vuxna. InbjudanPDF

Nyhetsbrev från Överförmyndare i Samverkan september

Nyhetsbrev september från Överförmyndare i SamverkanPDF

Gemensam nämnd

Från och med 1 januari har Mölndal, Kungsbacka, Härryda och Partille en gemensam politisk nämnd. Nämnden hanterar ärenden från samtliga fyra kommuner och representeras av en ledamot och en ersättare från alla kommuner. Nämnden har sammanträde en gång i månaden.

Samverkan med Öckerö

Från och med den 1 februari 2019 samverkar Överförmyndare i Samverkan även med Öckerö kommun. Öckerö kommun har en egen överförmyndare och ingår inte i den gemensamma politiska nämnden, men tjänstemannaorganisationen finns i Mölndal och är en del av Överförmyndare i Samverkan.

Nu kan överförmyndaren skicka meddelande till dig som ställföreträdare digitalt

Överförmyndaren har börjat använda Mina meddelanden vilket innebär att vi kan skicka post digitalt till dig som ställföreträdare. Detta gör vi genom att använda tjänsten Mina meddelanden. För att få post digitalt från oss behöver du ha en digital myndighetsbrevlåda. Hur du skaffar dig en digital brevlåda kan du läsa mer om på www.minameddelanden.se. Det spelar ingen roll vilken brevlåda du väljer, vi kan skicka till alla brevlådor.

Observera att avsändare kommer att vara Mölndals stad även om du har uppdrag i Partille, Kungsbacka, Härryda eller Öckerö.


Kontakt

Överförmyndare i samverkan
Postadress: 431 82 Mölndal
Besöksadress: Stadshuset,
ingång Knarrhögsgatan 5
031-315 18 80
ofs@molndal.se

Telefontider
måndag 10.00-12.00
tisdag 10.00-12.00
onsdag 10.00-12.00
fredag 10.00-12.00

Besökstider
måndag - fredag 10.00-12.00
Handläggarna kan ej ta emot besök på torsdagar

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-09-27 13.02