God man, förvaltare och förmyndare

Överförmyndaren svarar för tillsyn och kontroll av föräldrars, förordnade förmyndares, gode män och förvaltares verksamhet. Om du behöver kontakta överförmyndaren i Härryda, Kungsbacka, Mölndal, Partille eller Öckerö ska du vända dig till det gemensamma kontoret i Mölndal.

Aktuellt

Telefontid även tisdagar

Från och med tisdagen den 10 november har vi åter telefontid på tisdagar. Du når oss nu måndag till onsdag kl. 10.00-12.00 samt fredag kl. 10.00-12.00.

Kontaktcenter

I september öppnade kontaktcenter i Mölndal som ska underlätta för medborgare att komma i kontakt med stadens verksamheter. Vi hänvisar dock fortfarande er att kontakta oss genom vårt gruppnummer, 031-315 18 80, på vår telefontid eller ofs@molndal.se. Kontaktcenter kommer inte att svara på frågor gällande överförmyndarverksamheten.

Nyhetsbrev juni 2020

Nu finns ett nyhetsbrev för sommarenPDF.

Informationsbrev med anledning av coronaviruset

Idag har ett mejl skickats ut till ställföreträdare, med information med anledning av coronaviruset. Om du inte fått mejlet får du gärna meddela din e-postadress till oss. Brevet kan du även läsas här: Nyhetsbrev mars 2020PDF

Inga drop-in-besök med anledning av coronaviruset

På grund av rådande situation med coronavirus och risk för smittspridning har vi inte öppet för drop-in-besök tills vidare. Akuta möten får bokas via telefon efter samråd med handläggare.

Vi vill uppmana alla att i första hand kontakta oss via e-post eftersom denna besvaras dagligen. Tack för visad förståelse under en period!


Kontakt

Överförmyndare i samverkan
Postadress: 431 82 Mölndal
Besöksadress: Stadshuset,
ingång Knarrhögsgatan 5
031-315 18 80
ofs@molndal.se

Telefontider
måndag-onsdag 10.00-12.00
fredag 10.00-12.00
Övriga tider går det bra att lämna meddelande på telefonsvarare eller mejla, så återkommer vi.

Välkommen att kontakta oss
I rådande situation med coronapandemin och för att försöka minska smittspridning tar vi inte emot besök. Vi vill uppmana alla att i första hand kontakta oss via e-post ofs@molndal.se. Vi har också telefontid fyra dagar i veckan. Tack för visad förståelse.

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-11-05 09.22