God man, förvaltare och förmyndare

Överförmyndaren svarar för tillsyn och kontroll av föräldrars, förordnade förmyndares, gode män och förvaltares verksamhet. Om du behöver kontakta överförmyndaren i Härryda, Kungsbacka, Mölndal, Partille eller Öckerö ska du vända dig till det gemensamma kontoret i Mölndal.

Aktuellt

Nyhetsbrev juni 2020

Nu finns ett nyhetsbrev inför sommaren. Brevet finns att läsa här.PDF

Informationsbrev med anledning av coronaviruset

Idag har ett mejl skickats ut till ställföreträdare, med information med anledning av coronaviruset. Om du inte fått mejlet får du gärna meddela din e-postadress till oss. Brevet kan du även läsas här: Nyhetsbrev mars 2020PDF

Ändrad telefontid och inga drop-in-besök med anledning av coronaviruset

I rådande situation med coronavirus och för att försöka minska smittspridning har Överförmyndare i samverkan under en period lägre bemanning på plats och minskar därför ner telefontiden till tre dagar/vecka (måndag, onsdag och fredag).

Vi vill uppmana alla att i första hand kontakta oss via e-post eftersom denna besvaras dagligen och kan hanteras av alla och oberoende av var man befinner sig.

Vi har inte heller öppet för drop-in-besök tills vidare. Akuta möten får bokas via telefon efter samråd med handläggare. Tack för visad förståelse under en period!

Utbildning för blivande gode män och förvaltare

Studieförbundet Mölndal planerar en utbildning med start i oktober. Anmälan görs via denna länk.

Kontakt

Överförmyndare i samverkan
Postadress: 431 82 Mölndal
Besöksadress: Stadshuset,
ingång Knarrhögsgatan 5
031-315 18 80
ofs@molndal.se

Telefontider
måndag 10.00-12.00
onsdag 10.00-12.00
fredag 10.00-12.00

Välkommen att kontakta oss

I rådande situation med coronavirus och för att försöka minska smittspridning tar vi inte emot besök. Vi vill uppmana alla att i första hand kontakta oss via e-post ofs@molndal.se. Vi har också telefontid tre dagar i veckan. Tack för visad förståelse under en period.

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-07-07 10.27