SSA Rikskonferens 15-17 maj 2024

Välkommen till Samverkan Skola Arbetsliv – Rikskonferens i Mölndal. En plats där deltagare från hela landet möts för att inspireras och nätverka. Årets tema är Life Science.

GoGo byggnad. En brun kvadratisk byggnad med texten GoCo Health Innovation city på fasaden

Onsdag den 15 maj till fredag den 17 maj 2024 har Mölndals stad fått äran att anordna konferensen. Fokus kommer vara på Life Science och Health Tech och konferensen kommer hållas på Quality Hotel The Weaver, på Göteborgsvägen 91 i Mölndal.

Preliminära tider:

15 maj: 13.00-16.30
16 maj: 08.30-16.30
17 maj: 08.30-13.00

Syftet med SSA

Den absolut första SSA-konferensen anordnades i Gävle 2003. I samband med detta bildades en nationell arbetsgrupp vars främsta uppgift var att belysa frågan om samverkan mellan skola och arbetsliv genom årliga konferenser.

Övergripande mål är att belysa samverkan mellan utbildningsväsendet och arbetslivet från förskola till högskola och att visa på den röda tråden av studie- och yrkesvägledning i vid och snäv bemärkelse.

Program och föreläsningar kommer att läggas upp löpande på denna sida.

Talare under SSA Riksonferens 2024

Programblad SSA Rikskonferens 2024

Seminarieprogram

Upplev Mölndal

Mölndal är en stad i framkant med pulserande innerstad varvat med naturreservat och historiska kulturmiljöer. Ta del av vår film för att se hur du kan uppleva Mölndal.

SSA-Rikskonferens logotyp.
Ett collage av logotyper från företagen Mentor, Swedbank, Göteborgsregionen, Strawberry, Ung företagsamhet, Framtidsfrön, GoCo Health Innovation City.

Kontakt

Natalie Roman
Projektledare SSA Rikskonferens 2024
Vägledning & Kompetens Mölndal
ssa@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad