Musikinriktning, Kvarnbyskolan

Till höstterminen 2024 erbjuder Kvarnbyskolan en helt ny Musikinriktning för alla intresserade elever.

Tycker du om att spela och sjunga? Är du intresserad av att skapa musik, beats eller rappa? Har du alltid velat stå på en scen och uttrycka dig? I så fall kommer du trivas utmärkt med oss!

Kvarnbyskolans musikinriktning är en frivillig aktivitet där du under skoldagen kommer få extra musikundervisning tillsammans med andra musikintresserade på skolan. Vi kommer att jobba med musicerande i grupp och individuellt och jobba tillsammans i utvecklande och roliga projekt. Gänget i musikinriktningen kommer att bli en härlig grupp som tillsammans upplever, utövar och utvecklas i musiken.

Exempel på projekt vi kommer att jobba med:

  • Sjunga och spela olika instrument tillsammans
  • Producera egen musik digitalt
  • Jobba med konserter och framträdande
  • Musik och teater i kombination

Sedan 2005 har Kvarnbyskolan erbjudit en klass i varje årskurs möjligheten att gå Musikprofil. På skolan har det länge funnits ett gediget kunnande och fantastiska tekniska möjligheter för att bedriva musikverksamhet på hög nivå. Under läsåret 23/24 har vi jobbat efter en modell där musikverksamheten inte längre är bunden till en klass i varje årskurs utan i stället blir tillgänglig för samtliga elever. Detta upplägg tar vi vidare och utvecklar inför läsåret 24/25.

Länkar

Kontakt

Kvarnbyskolan åk 7-9
Allén
431 35 Mölndal
031-315 32 40 administratör

Fler kontaktuppgifter

Karta, Kvarnbyskolan


Ulf Berglund
Rektor
Kvarnbyskolan
031-315 32 41

Catharina Theorin
Biträdande Rektor
Kvarnbyskolan
031-315 32 42

Dela på:

Senast uppdaterad