Gitarr, elgitarr, elbas 9-19 år

Akustiskt eller elektriskt, klassiskt eller rockigt, solo eller i band. Det finns många sätt att spela stränginstrument på. Vilket väljer du?

En ungdom som spelar gitarr

Du som går i gitarr ska ta med dig egen gitarr till lektionerna. Elgitarr och elbas kan du låna på kulturskolan under lektionerna men du måste ha tillgång till ett instrument att öva på hemma.

För att så många som möjligt ska kunna få en plats i instrumentundervisning på kulturskolan får man bara gå en instrumentkurs åt gången. Så läs om kurserna nedan och sök din favorit!

Elbas

Elbasen är framförallt ett rytm- och kompinstrument som utgör svänget och dynamiken i ett band. Men den kan även vara mer melodisk som till exempel i reggae och funk.

Elbas kan sökas av dig som är: 9–19 år
Terminsavgift: 1184 kr
Anmäl dig till elbas

Elgitarr

Elgitarrkursen blandar allt från skalor och teknik till solospel. Du får testa en mängd olika genrer men framförallt pop och rock. Här finns gott om utrymme för egna idéer och förslag.

Elgitarr kan sökas av dig som är: 9–19 år
Terminsavgift: 1184 kr
Anmäl dig till elgitarr

Gitarr

Gitarrundervisningen sker i grupp. Du får lära dig noter och ackordspel och en viktig del av kursen är att kompa varandra i gruppen. Vi testar olika musikstilar, allt från klassiskt till rock och pop.

Gitarr kan sökas av dig som är: 9–19 år
Terminsavgift: 1184 kr
Anmäl dig till gitarr

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad