Kör

Kulturskolan har körer för de flesta åldrar, till och med för vuxna. Och du behöver inga förkunskaper för att sjunga hos oss!

Det går att börja redan som 7-åring och fortsätta mellan våra olika körer och grupper genom hela skoltiden. Scrolla ner för att ta reda på vilken kör som passar dig!

Barnkören

I barnkören blandar vi sånger från olika musikstilar med rörelser, på ett lustfyllt sätt. Vi uppträder då och då och har en egen föreställning i slutet av varje vårtermin.

Kan sökas av dig som är: 7–9 år
Terminsavgift: 693 kr
Anmäl dig till barnkören

Du som har ditt barn i barnkören hittar löpande information om föreställningar och repetitionstider på Barnkörens Google Site.

Gruppsång

I kulturskolans gruppsång får du möjlighet att träna din röst lite extra i en mindre grupp ute på din skola. Vi framträder flera gånger varje läsår och samarbetar ofta med skolans mellanstadiekör.

Gruppsång finns bara på vissa av kommunens skolor men vi har även två grupper på kulturskolan, Fiskargatan 4, dit alla är välkomna att söka.

Kan sökas av dig som är: 10–12 år
Terminsavgift: 693 kr
Anmäl dig till gruppsång

Coro

I ungdomskören Coro sjunger vi musik från olika genrer och jobbar med improvisation. Vi lär oss musik på gehör genom att lyssna och härma och tränar även på att läsa noter. Här har du möjlighet att utveckla din sångteknik tillsammans med andra. Oftast sjunger vi tillsammans i stämmor men det finns även möjlighet att sjunga solo i de låtar vi jobbar med. Vi har alltid spännande projekt och uppträdanden på gång.

Kan sökas av dig som är: 13–15 år och sjunger i tenor- eller basröstläge
Terminsavgift: 693 kr (gratis för dig som också går i Sång)
Anmäl dig till Coro

Voces

I ungdomskören Voces blandar vi låtar från olika stilar och sjunger unisont, i stämmor och solo. Vi framträder i olika sammanhang flera gånger per läsår och i slutet av vårterminen sätter vi upp en egen föreställning som vi skapat tillsammans. En gång om året åker vi även på läger ihop.

Kan sökas av dig som är: 13–15 år och sjunger i sopran- eller altröstläge
Terminsavgift: 693 kr (gratis för dig som också går i Sång)
Anmäl dig till Voces

Sceniska kören

I Sceniska kören får du möjlighet att utvecklas inom både körsång och solosång. Skapandet och det sceniska uttrycket står i centrum och vi utmanar oss alltid lite extra.

Kan sökas av dig som är: 16–19 år, oavsett röstläge
Terminsavgift: 693 kr (gratis för dig som också går i Sång)
Anmäl dig till Sceniska kören

Mölndalspiporna

I vuxenkören Mölndalspiporna sjunger vi låtar från alla möjliga tidsepoker. Ledorden är glädje och gemenskap. Alla är välkomna! Här ska du vara med om du älskar att sjunga och vill fylla på med glad energi. Du får gärna komma med egna förslag på låtar.

Kan sökas av dig som är: 20 år och uppåt, oavsett röstläge
Terminsavgift: 693 kr
Anmäl dig till Mölndalspiporna

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad