Kör

Kulturskolan har körer för de flesta åldrar, till och med för vuxna. Och du behöver inga förkunskaper för att sjunga hos oss!

Det går att börja redan som 7-åring och fortsätta mellan våra olika körer och grupper genom hela skoltiden. Scrolla ner för att ta reda på vilken kör som passar dig!

Barnkören

I barnkören blandar vi sånger från olika musikstilar med rörelser, på ett lustfyllt sätt. Vi uppträder då och då och har en egen föreställning i slutet av varje vårtermin.

Kan sökas av dig som är: 7–9 år
Terminsavgift: 738 kr
Anmäl dig till barnkören

Du som har ditt barn i barnkören hittar löpande information om föreställningar och repetitionstider på Barnkörens Google Site.

Young Voices

I kören Young Voices har du möjlighet att utveckla din sångteknik tillsammans med andra. Vi sjunger låtar från olika genrer, jobbar med stämmor, står på scen och gör roliga samarbeten ihop med andra elevgrupper på kulturskolan.

Kan sökas av dig som är: 10–12 år
Terminsavgift: 738 kr (gratis för dig som också går i Sång)
Anmäl dig till Young Voices

Ungdomskör

I kulturskolans ungdomskörer har du möjlighet att utveckla din sångteknik tillsammans med andra. Oftast sjunger vi tillsammans i stämmor men det finns även möjlighet att sjunga solo i de låtar vi jobbar med. Vi framträder tillsammans flera gånger per läsår och samarbetar gärna med andra grupper på kulturskolan.

Kan sökas av dig som är: 13–15 år
Terminsavgift: 738 kr (gratis för dig som också går i Sång)
Anmäl dig till Ungdomskör

Sceniska kören

I Sceniska kören får du möjlighet att utvecklas inom både körsång och solosång. Skapandet och det sceniska uttrycket står i centrum och vi utmanar oss alltid lite extra.

Kan sökas av dig som är: 16–19 år
Terminsavgift: 738 kr (gratis för dig som också går i Sång)
Anmäl dig till Sceniska kören

Mölndalspiporna

I vuxenkören Mölndalspiporna sjunger vi låtar från alla möjliga tidsepoker. Ledorden är glädje och gemenskap. Alla är välkomna! Här ska du vara med om du älskar att sjunga och vill fylla på med glad energi. Du får gärna komma med egna förslag på låtar.

Kan sökas av dig som är: 20 år och uppåt
Terminsavgift: 738 kr
Anmäl dig till Mölndalspiporna

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad