Fässbergsskolans profiler

Fässbergsskolan har tre olika profiler.

Fotboll

Under instruktörerna Dane och Fredriks ledning tränar eleverna 1-3 gånger i veckan. Träningarna har fokus på utbildning/utveckling och innehållet präglas av den fotbollsfilosofi som genomsyrar hela verksamheten. På Fotbollsakademien spelar vi en anfallsinriktad fotboll där bollinnehav prioriteras och mycket av utbildningen handlar om att skapa förutsättningar för ett stort men också effektivt bollinnehav. Vi tränar på att se mönster på planen samt ha förmågan att agera och reagera på de intryck man får. På fotbollsakademien skapas framtidens fotbollsspelare.

Skapande Keramik-foto-film-konst

För dig som vill utveckla din förmåga inom film, foto, eller keramik och för dig som vill testa på flera olika konstarter. Vi har en fin keramikverkstad och utrustning för foto, film och redigering.

Musik/scenisk produktion

För dig som vill utveckla din musikaliska talang genom sång och spel och för dig som tycker om att spela teater och stå på scen. Vi har många instrument, bra lokaler och en fantastisk scen vilket ger dig rätt förutsättningar för att spela med andra och utveckla din scenvana. Målet är att ha en scenisk produktion varje år där du kan medverka på flera sätt.

Kontakt

Fässbergsskolan
Fiskargatan 4
431 43 Mölndal
031-317 11 30 administratör

Fler kontaktuppgifter

Karta, Fässbergsskolan


Suad Djudja
Rektor
Fässbergsskolan
031-317 11 31

Dela på:

Senast uppdaterad