Träffpunkten Kållered

Träffpunkten i Kållered finns i Centrum, precis innanför entrén i Brattås Äldreboende.
I programmet hittar du allt från gympa till samtalsgrupper och digitalt stöd, men det går också bra att bara slå sig ner en stund med en kopp kaffe.

Träffpunkterna har program med aktiviteter året runt . Hör av dig till din träffpunkt för mer information om vad som är igång just nu.

Om Träffpunkten

Träffpunkten är platsen för dig som vill delta i en aktivitet eller bara vill stanna till på en kopp kaffe och byta några ord. De aktiviteter som erbjuds bygger till stor del på besökarnas engagemang och dina förslag är betydelsefulla. Vi hjälper till att starta upp nya grupper utifrån önskemål och du är alltid välkommen med förslag och idéer. Har du inte varit på träffpunkten innan, hör av dig till oss, så visar vi runt och berättar mer.

Program

Träffpunkterna gör aktivitetsprogram i pappersformat och information finns på sidan Program för Träffpunkterna. Aktiviteterna kan ske på olika platser i Mölndal.

För att det skall gå lättare att hålla koll på nyheter från oss har Träffpunkterna en gemensam Facebooksida, Senior i Mölndal. Om du Gillar sidan får du uppdateringar med vad som är på gång men du behöver inte vara med i Facebook för att gå in på sidan.

Hitta hit

Träffpunkten Kållered har ljusa, trevliga lokaler i entréplan på Brattåsgårdens äldreboende, nära centrum och kollektivtrafik. Du kommer hit med buss 761, 763 eller pendeltåg. Närmaste hållplats är Brattåsskolan.

Relaterad information

Kontakt

Träffpunkten Kållered
Brattåsgården
Streteredsvägen 5
031–315 28 17

Dela på:

Senast uppdaterad