Träffpunkten Kållered

Träffpunkten i Kållered finns i Centrum, precis innanför entrén i Brattås Äldreboende.
I programmet hittar du allt från gympa till samtalsgrupper och digitalt stöd, men det går också bra att bara slå sig ner en stund med en kopp kaffe.

Träffpunkterna fortsätter att pausa ordinarie aktiviteter men personal finns på telefon för frågor eller en pratstund. Telefon Träffpunkten Kållered 031-315 28 17.

Om Träffpunkten

Träffpunkten är platsen för dig som vill delta i en aktivitet eller bara vill stanna till på en kopp kaffe och byta några ord. De aktiviteter som erbjuds bygger till stor del på besökarnas engagemang och dina förslag är betydelsefulla. Vi hjälper till att starta upp nya grupper utifrån önskemål och du är alltid välkommen med förslag och idéer. Har du inte varit på träffpunkten innan, hör av dig till oss, så visar vi runt och berättar mer.

Program

Träffpunkterna arbetar för att kunna erbjuda digitala aktiviteter och digitalt stöd av olika slag då vi inte kan ses fysiskt. Dessa kommer att ligga under Program Träffpunkterna.

För att det skall gå lättare att hålla koll på nyheter från oss har Träffpunkterna en ny gemensam Facebooksida, Träffpunkterna i Mölndals Stad och Café Möllan. Om du Gillar sidan får du uppdateringar med vad som är på gång men även gympapass och annat.

Hitta hit

Träffpunkten Kållered har ljusa, trevliga lokaler i entréplan på Brattåsgårdens äldreboende, nära centrum och kollektivtrafik. Du kommer hit med buss 761, 763 eller pendeltåg. Närmaste hållplats är Brattåsskolan.

Kontakt

Vård- och omsorgsförvaltningen
Göteborgsvägen 11-17
Post: Göteborgsvägen 7, 431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
031-315 27 49 fax
kontakt@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad