Träffpunkter

Träffpunkterna erbjuder mötesplatser och hälsofrämjande aktiviteter för seniorer runt om i Mölndals stad. Det kostar ingenting att besöka en träffpunkt, men ibland kan du behöva betala för vissa aktiviteter. 

Träffpunkter

På träffpunkterna kan du umgås, delta i aktiviteter eller ta en fika. Du är välkommen när det passar dig och många av grupperna har drop-in, där du inte behöver anmäla dig i förväg.

Träffpunkterna har program med aktiviteter som digitalt stöd, föreläsningar, olika sorts gympa och underhållning. Många av gruppledarna är från Volontär i Mölndal och vi samarbetar också med Studieförbund, Svenska Kyrkan och Biblioteken i Mölndal för att kunna erbjuda ett varierat programutbud.

Välkommen till:

Digitalt stöd

En av Träffpunkternas uppgifter är att ge stöd till dig som vill lära dig digital teknik, som smarta telefoner, surfplattor och hur internet fungerar.
På sidan Digitalt stöd har vi samlat information och utbildningsmaterial som kan hjälpa dig framåt. Här finns även Webbverkstan, en digital mötesplats där Träffpunkternas digitala aktiviteter finns samlade.

Träffpunktens sommarcafé i stadsparken

Under den varma delen av året driver träffpunkterna ett café i Stadsparken. Träffpunktens Sommarcafé har öppet från och med 25 mars och det är Daglig verksamhet som vanligtvis driver Café Möllan håller öppet vardagar nu under våren.

Äta på äldreboende

Restaurangerna på våra äldreboenden fungerar som naturliga mötesplatser. Här kan du som är pensionär vanligtvis äta lunch till subventionerat pris.

Läs mer om restaurangerna på sidan Matserveringar.

Kontakt

Vård- och omsorgsförvaltningen
Göteborgsvägen 11-17
Post: Göteborgsvägen 7, 431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
031-315 27 49 fax
kontakt@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad