Öppna förskolor

Mölndals stads öppna förskolor och familjecentraler bedriver under pandemin sin verksamhet på alternativt sätt. Eftersom vi inte kan mötas fysiskt så erbjuder vi en digital öppen förskola.

För mer information om vår digitala verksamhet, se respektive förskolas Facebooksida eller ring och fråga! Du kan även besöka vår webbsida
Öppna förskolan Mölndal

Öppna förskolan är till för alla barn upp till sex år tillsammans med förälder eller annan vuxen. Du behöver inte anmäla dig utan kan besöka oss när det passar dig och ditt barn. Verksamheten är gratis. Varje dag har vi en sång och rytmikstund tillsammans.

Träffpunkt för alla

Öppna förskolan är en träffpunkt dit du kan komma för att leka och umgås med andra barn och vuxna. Du som vuxen har ansvar för ditt barn.

Två av de öppna förskolorna, den i Lindome och den i Åby, tillhör familjecentraler där det förutom förskollärare arbetar BVC-sjuksköterskor, barnmorskor och socionomer.

Delaktighet

På öppna förskolan ska alla besökare få möjlighet att vara delaktiga, ta ansvar och komma med idéer och förslag på aktiviteter som vi kan genomföra tillsammans. Verksamheten leds av förskollärare.

Babyöppet

När vi har babyöppet riktar vi oss till dig som har barn under ett år. Här har du som förälder möjlighet att lära känna andra vuxna med små barn.

Aktiviteter under året

Vi bjuder in olika gäster till våra verksamheter t.ex. dietist, barnpsykolog, bibliotekarie, konsumentrådgivare. Fotograf kommer en gång/termin.
För aktuell information - följ oss på Facebook!

Ny i Sverige

Från och med v.34 har vi öppen förskola speciellt för dig som är ny i Sverige.


Relaterad Information

Kontakt

Ylva Engvall
Rektor
Öppna förskolor

Anna Brügge-Josefsson
Verksamhetschef förskolor
Skolförvaltningen

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad