Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Öppna förskolor

Öppna förskolan är till för alla barn upp till sex år tillsammans med föräldrar eller annan vuxen.

Du behöver inte anmäla dig utan kan besöka oss när det passar dig och ditt barn. Verksamheten är gratis. Varje dag har vi en sång och rytmikstund tillsammans.

På alla våra öppna förskolor finns det möjlighet att fika tillsammans. Ta gärna med eget fika men tänk på att inte ta med något som innehåller nötter. Vill man köpa fika kan vi bara ta emot kontant betalning.

Träffpunkt för alla

Öppna förskolan är en träffpunkt dit du kan komma för att leka och umgås med andra barn och vuxna. Du som vuxen har huvudansvaret för ditt barn men ställer också upp för de andra barnen.

Delaktighet

På öppna förskolan ska alla besökare få möjlighet att vara delaktiga, ta ansvar och komma med idéer och förslag på aktiviteter som vi kan genomföra tillsammans. Verksamheten leds av förskollärare.

Babyöppet

När vi har babyöppet riktar vi oss till dig som har barn under ett år. Här har du som förälder möjlighet att lära känna andra vuxna med små barn. Vi talar om föräldrarollen, barns behov och vad du som förälder tycker är viktigt att samtala om.

Aktiviteter under året

Aktiviteter under året: Vi bjuder in olika gäster under året till våra verksamheter t.ex. dietist, barnpsykolog, bibliotekarie, konsumentrådgivning. Fotografen kommer en gång/termin.

För aktuell information - följ oss på Facebook!

Öppettider

Kontakt

Ylva Engvall
Rektor
Öppna förskolor
0707-69 01 30
ylva.engvall@molndal.se

Anna Brügge-Josefsson
Verksamhetschef förskolor
Skolförvaltningen
031-315 20 10
anna.brugge.josefsson@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-10-24 14.03