Öppna förskolor

Välkommen till Mölndals öppna förskolor och familjecentraler.

Sedan pandemin startade har öppna förskolan varit utomhus samt digital. Nu öppnar vi successivt upp för inomhusverksamhet igen.

ÖPPETTIDER höstterminen 2021 Pdf, 34.5 kB.

Måndagar o fredagar fortsätter vi att träffas utomhus.

Tisdag, onsdag o torsdagar är vi inne med begränsat antal besökare för att fortsatt kunna hålla avstånd. Vi kan i dagsläget inte erbjuda någon mathantering. Vi ber er att endast ta med ett lätt mellanmål när vi möts inomhus.

Du kan även besöka vår webbsida där det finns digitala sångstunder, pysseltips, sagor med mera.
Öppna förskolan Mölndal

Träffpunkt för alla

Öppna förskolan är en träffpunkt för alla barn upp till sex år tillsammans med förälder eller annan vuxen. Du behöver inte anmäla dig utan kan besöka oss när det passar dig och ditt barn. Verksamheten är gratis. Varje dag har vi en sång och rytmikstund tillsammans. Du kan komma för att leka och umgås med andra barn och vuxna. Du som vuxen har ansvar för ditt barn.

Två av de öppna förskolorna, den i Lindome och den i Åby, tillhör familjecentraler där det förutom förskollärare arbetar BVC-sjuksköterskor, barnmorskor och socionomer.

Delaktighet

På öppna förskolan ska alla besökare få möjlighet att vara delaktiga, ta ansvar och komma med idéer och förslag på aktiviteter som vi kan genomföra tillsammans. Verksamheten leds av förskollärare.

Babyöppet

När vi har babyöppet riktar vi oss till dig som har barn under ett år. Här har du som förälder möjlighet att lära känna andra vuxna med små barn.

Aktiviteter under året

Vi bjuder in olika gäster till våra verksamheter t.ex. dietist, barnpsykolog, bibliotekarie, konsumentrådgivare och fotograf kommer en gång/termin.
För aktuell information - se respektive förskolas Facebook sida!

Ny i Sverige

Vi erbjuder öppen förskola speciellt för dig som är ny i Sverige.


Relaterad Information

Kontakt

Anna Brügge-Josefsson
Verksamhetschef förskolor
Skolförvaltningen

Dela på:

Senast uppdaterad