Nu kör vi Mölndal!

I måndags, 31 oktober 2016, på den gemensamma studiedagen för alla Mölndals stads pedagoger invigdes vår efterlängtade webbplats Pedagog Mölndal. 

Mölndal delar publik 2016

Över 1500 pedagoger, chefer och utvecklingsledare hade samlats på Aktiviteten denna höstmorgon. En trio duktiga musiker satt på scenen och underhöll med skön musik när alla letade upp en stol att sitta på i den stora sporthallen.

Glimtar  från vardagshjältar

Scenprogrammet bjöd därefter på flera goda exempel på vilket fantastiskt jobb som våra olika verksamheter gör. Helst hade vi velat bjuda upp fler att berätta om sitt arbete, men det hann vi tyvärr inte med denna gång.

Kristofer Skogholm från stöd- och utvecklingsenheten intervjuade en rad duktiga pedagoger och vi fick se filmglimtar från dessa vardagshjältars arbete. En som berättade om sitt och kollegornas arbete, med flerspråkighet i förskolan, var Mahroo Khousravi från Bosgårdens pedagogiska enhet.  Vi hoppas snart återkomma med en artikel här på Pedagog Mölndal med mer om detta och om lanseringen av hennes bok om arbetet med flerspråkighet i förskolan.

Mölndal delar publik 2016
Mölndal delar publik 2016
Mölndal delar publik 2016

Efter alla inspirerande berättelser från skolor och förskolor var det så dags för Pedagog Mölndals invigning. Förvaltningschef Elisabeth Jacobsson klippte bandet och redaktionen påminde alla om att detta är hela skolförvaltningens gemensamma webbplats där vi vill att alla ska vara med och dela och sprida. I synnerhet du som är pedagog!

Var stolt och sprid

Nu ser redaktionen fram emot att du och dina kollegor också vill dela med er av ert arbete, era tankar eller idéer från verksamheten och att du hör av dig till oss! Vi kan kan komma ut till din enhet och intervjua, ta foton eller filma er. Eller så skriver och plåtar du själv och skickar in. Eller så startar du en egen blogg i det ämne som just du tycker är viktigt.

Webbplatsen är din!

Skicka dina idéer till adressen: pedagog@molndal.se

 

Bloggat av
Madeleine Bergenkull
Kommunikatör

Error: javax.jcr.PathNotFoundException: #Övrigt

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    Dela på:

    Senast uppdaterad