Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Hagåkers förskola

Hagåkers förskola är en liten mysig förskola med fantastiska lokaler centralt i Mölndal.

Vi har gott om lekutrymme och en ateljé där det finns möjlighet till det mesta inom skapande verksamhet. Förskolan har en fin utemiljö, med stor gräsmatta, många äppelträd, lekplats, sandlådor och gungor. Vi har nära till skogen och gångavstånd till biblioteket.

​Vår tanke

Vår vardagliga verksamhet genomsyras av glädje, lek, nyfikenhet, lärande och positiv atmosfär. Vår förskola ska vara en plats som uppmuntrar barns nyfikenhet, stärker deras självständighet och eget forskande. Vi har en miljö anpassad för varje ålders förutsättningar och behov. Genom att låta barn mötas på olika sätt och i olika sammanhang ger vi dem möjlighet att förstå hur andra tänker och att de uppmuntras att samarbeta.

Vi arbeta med barnen i mognadsanpassade grupper och har ett helhetstänk i huset. Alla barn får ta del av pedagogernas olika kompetenser ”alla barn är alla pedagogers ansvar”. Det innebär att vi möter varje barn efter sina erfarenheter, motivation och intressen. 

Vi arbetar efter Reggio Emilia filosofins intentioner och välkomnar barnen till en utforskande pedagogik där vi lär oss att lära tillsammans. Vi formar en organisation och verksamhet som gör det möjligt att barns vardag fylls med tillit till sin förmåga. Där barns lust och lek är grunden för lärandet.

Varmt välkommen till Hagåkers förskola!

Relaterad information

Kontakt

Hagåkers förskola
Kronogatan 4
431 41 Mölndal
Fler kontaktuppgifter

Karta, Hagåkers förskola

Malin Grinneland
Rektor
Toltorps förskola
Hagåkers förskola
Bitr. rektor
Bifrosts förskola
031-315 14 42
malin.grinneland@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-07-01 10.27