Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Förskola och barnomsorg

Barnomsorgen vänder sig till dig med barn i åldrarna ett till tolv år. Förskolebarn i åldern ett till fem år kan få plats i förskola eller i familjedaghem hos dagbarnvårdare. Om ditt barn är mellan sex och tolv år och behöver omsorg kan vi erbjuda plats i familjedaghem eller fritidshem.

Verksamheten kan vara öppen kl. 6.30-18.30. Så långt det är möjligt erbjuds plats enligt önskemål. Du kan anmäla tre olika alternativ i kommunen. Om inget av önskade alternativ kan erbjudas till den tidpunkt du anmält behov erbjuds annan plats.

Förskolor

Vi har förskolor i hela kommunen. Deras hemsidor ligger i bokstavsordning i menyn till vänster och var de finns geografiskt ser du i kartan över förskolor. Förskolor som drivs av annan än kommunen hittar du under Fristående förskolor.

Familjedaghem/dagbarnvårdare och fritidshem kan du läsa om under egna rubriker.

Ansöka, besvara, ändra eller säga upp

Pedagog Mölndal och mentorer

Alla våra verksamheter har en gemensam webbsida som heter Pedagog Mölndal. Gå in och inspireras av artiklar, filmer och bloggar om våra förskole- och skolverksamheter.

Mölndal har också ett system med erfarna och välutbildade mentorerPDF som coachar nyutexaminerade förskollärare som anställs hos oss och bidrar till att utveckla verksamheten.

Relaterad information

Kontakt

Barnomsorgsenheten
Nämndemansgatan 3, 3 tr
431 33 Mölndal
031-315 20 80, kl 10-12 telefontid
barnomsorgsenheten@molndal.se

Anna Brügge-Josefsson
Verksamhetschef förskolor
Skolförvaltningen
031-315 20 10
anna.brugge.josefsson@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-08-20 16.29