Sinntorpsskolan 4-9

Sinntorpsskolan är en skola i östra Lindome. Skolan är belägen i ett vackert natur- och friluftsområde nära Barnsjöarna och Lindome idrottsplats.

På Sinntorpsskolan värnar vi om en trygg och trivsam arbetsmiljö, för både elever och personal. Vi har ett inkluderande arbetssätt och strävar efter att skapa en lärmiljö där alla ges möjligheten att lyckas utifrån sina egna förutsättningar. På Sinntorpsskolan har vi höga förväntningar på eleverna. Eleverna möts av varierande undervisning, utmaningar och systematisk återkoppling.

Plan mot diskriminering och kränkande behandling

En trygg miljö i skola och fritidshem är en förutsättning för att eleverna ska kunna utvecklas. Det finns flera lagar som har kommit till för att skydda barn och elever från kränkningar, diskriminering och trakasserier i skolan.

På Sinntorpsskolan 4-9 har vi en plan mot diskriminering och kränkande behandling som omfattar arbetet med likabehandling såväl som arbetet mot diskriminering och kränkande behandling.

Syftet med planen är att främja likabehandling, att förebygga samt motverka direkt och indirekt diskriminering, trakasserier och annan kränkande behandling.

Planen gäller för alla som är verksamma inom skolan.

Relaterad information

Kontakt

Sinntorpsskolan åk F-9
Industrivägen
437 36 Lindome
031-315 31 50 administratör

Postadress till skolan
Mölndals stad
Sinntorpsskolan
431 82 Mölndal

Fler kontaktuppgifter

Karta, Sinntorpsskolan

Marie Nyström
Rektor
Sinntorpsskolan år 4-9
031-315 20 68

Liselotte Skoglund
Biträdande rektor
Sinntorpsskolan år 4-9
031-315 20 56

Dela på:

Senast uppdaterad